https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pri Domajincih umrl motorist

01.08.2015 ob 8:00  

Včeraj ob 20.44 uri so bili policisti obveščeni, da je izven naselja Domajinci prišlo do trčenja med voznikom motornega kolesa in osebnim avtomobilom.

Na podlagi ogleda kraja prometne nesreče, katerega je opravil dežurni preiskovalni sodnik ob prisotnosti državnega tožilca, je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila izven naselja Domajinci zavijal levo na neprednostno cesto v trenutku, ko se je nasproti pripeljal voznik motornega kolesa. Motorist je v trčenju utrpel tako hude telesne poškodbe, da je na kraju umrl. Ugotovljeno je bilo, da voznik motornega kolesa ni imel ustreznega vozniškega dovoljenja in da je vozil neregistrirano motorno kolo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.08.2015 ob 13:06 kiri cankova gost

      čist sam krijv pijan motorist in neizpravno vozilo, hitrost v naselju 175km...

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.08.2015 ob 22:38 morko gost

      Kiri cankova... ka je stebov??? Kda si ti njega vido piti??? Povej mi?? Ka mogoce tvoja rodbina bil??? Zato ga zagovarjate...voznik avtomobila je bil pijan samo nasa policija neve takoj test napraviti...

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.