https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Punk rock večer v Gornji Radgoni

02.08.2015 ob 10:30  

Včeraj, 1.8.2015, se je v dvorani Mladinskega centra Gornja Radgona in tudi pred njo trlo mladih in malo manj mladih, ki so vroče poletne počitnice izkoristili za obisk enkratne zabave namenjene prav njim.

Šlo je za PunkRockHoliday WARM UP GR x HC FEST, s sodelovanjem punk rockerjev brez meja, katerega sta organizirali KGD IN Sane in Mladinski center Gornja Radgona.

Desetine in stotine obiskovalcev ne le iz Gornje Radgone in okolice, temveč s širšega območja Pomurja in Štajerske ter iz sosednje Avstrije, se je očitno držalo navodila, da nikakor ne gre zamuditi tega dogodka, saj „takega punk rock koncerta v bližnji okolici še ni bilo in ga verjetno hitro še ne bo“. Vse to je jamčil tudi spisek nastopajočih, saj je nastopilo kar osem bolj ali manj že uveljavljenih skupin, za nežne duše pa sta nastopila tudi dva akustična izvajalca. Seveda je na obisk vplivalo tudi dejstvo, da je bil vstop v dvorano prost, organizatorji pa so poskrbeli tudi za dobro ponudbo osvežitev in še kaj za pod zob.

Vse zabave in sprostitve željne obiskovalce so skoraj deset ur greli in navduševali, skupine: In x Sane, Seehearspeak, Astpai, Fail Aspect, Real Life Version, Petrol Girls, Darko, Dead Neck, ter akustična izvajalca: Joe McMahon in Sammy h Stephens

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.