https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Wipeout v Rogašovcih s Crveno jabuko in Weekend bandom

Rogašovci, 03.08.2015 ob 6:30  

V soboto so v Rogašovcih potekale 7. tradicionalne igre brez meja oz. Wipeout. Za noro zabavo  po igrah pa je poskrbela glasbena skupina Weekend band in kasneje glasbeni gostje Crvena jabuka. 


V soboto, 1. avgusta, so v Rogašovcih potekale že 7. tradicionalne igre brez meja oz. 7. Wipeout. Ekipe, ki so jih sestavljale 3 ženske in 3 moški, so se pomerile na poligonu v 8. različnih igrah, in sicer, najprej je ekipa morala stopiti v smučke in z njimi prehoditi pot med ovirami. Ko so prestopili črto so se dekleta posedla v samokolnice, fantje pa jih zapeljali pod viseče vodne balone, ki so jih morali nato s palico razpočiti.

Sledila je igra, kjer en tekmovalec cevi spaja drugi pa jo spet razspne. Ko so to igro dokončali so enega od tekmovalcev strpali v sod in ga zakotalili med ovirami, dekleta prijela za gumo samokolnice fant pa jo je dvignil in zapeljal v slalomu,  nato pa vzeli žoge za skakanje in poskakljali po milnici. Sledila je igra z jumbo vrečo in nato znameniti rogašovski bazen, v katerem so se tekmovalci ohladili, če niso bili dovolj pazljivi. Za konec pa je sledila igra, kjer je 5 tekmovalcev stalo na deski, eden pa je desko potegnil naprej in dal povelje za skok ostalih tekmovalcev. Čas se je prenehal štopati takrat, ko je ekipa sestavila zvezo iz črk, ki so jih pobirali po poligonu.

Celotno prireditev sta povezovala Macho in Iva, ki je tokrat nadomeščala Mejkoga. 

Po igrah in razglasitvi pa je sledila nora zabava s skupino Weekend band, kateri se je kasneje kot gostja pridružila glasbena skupina Crvena jabuka s svojimi hiti.  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2015 ob 18:03 gost

      dobre poze na slikaj ! ge san g--u !tou je sigurno , ka pa vij ?? mala je dobila po kapsli !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.08.2015 ob 19:16 hil gost

      Gost@ da ti gran vdaro v jajca če si mojo malo pupiko kresno te si kapu.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.