https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prijetno druženje seniorjev občine Moravske Toplice

Moravske Toplice, 05.08.2015 ob 8:15  

Društvo upokojencev občine Moravske Toplice sodi z več kot 740 člani med večje v pokrajini ob Muri. Med številnimi aktivnostmi imajo že nekaj let zapisan tudi upokojenski piknik.


Letošnjega, gostitelj je bila krajevna skupnost Mlajtinci Lukačevci, se je udeležilo kakih 150 seniorjev in seniork. Po pozdravnih besedah predsednika društva Ignaca Gaborja, župana Alojza Glavača in predsednika KS Branka Vogrinčiča in prisrčnem  kulturnem programu, v katerem so poleg društvenega pevskega zbora Marjetice sodelovali tudi mladi talenti iz Mlajtinec in Lukačevec, so proglasili tri najbolj urejene domačije v okviru vsakoletne akcije, Moj dom, lep in urejen. Največ točk in s tem prvo mesto je društvena komisija dodelila Francu in Tereziji Janža iz Tešanovec, drugo in tretje mesto je odšlo v Martjance, in sicer Olgi Časar in Tončki Horvat.

Prijetno druženje so popestrili člani seniorske glasbene skupine Zvonček, ki deluje znotraj upokojenskega društva občine Moravske Toplice.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2015 ob 18:08 beli vran gost

      Take stvari smo mi delali že pred nekaj desetletji !!! Dolgo je trajalo ,da je prišlo do vas , pa taka kratka razdalja !?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.