https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Tisoči lampijončkov razsvetlili nebo nad Čakovcem

Čakovec, 05.08.2015 ob 12:00  

»Noć svjetla u Čakovcu« je sinoči privabila na tisoče obiskovalcev od blizu in daleč.


Včeraj se je v Čakovcu zaključilo šestdnevno praznovanje imenovano Porcijunkolovo. V minulih dneh so se na ulicah bližnjega Čakovca odvijale številne prireditve, v sklopu katerih so se predstavili mnogi ustvarjalci, glasbeniki, rokodelci in drugi, obiskovalce pa so navduševali številni koncerti s poznanimi izvajalci, med drugim tudi Gibonni, Klapa Rišpet, Dražen Zečić, Željko Joksimović, Novi fosili in drugi.

Atrakcija, ki v bližnje hrvaško mesto privablja tudi številne Pomurce, so tudi pisani dežniki, ki se razprostirajo nad mestno promenado, sinoči pa so marsikaterega obiskovalca tja privabili tisoči lampijončkov, ki so v t.i. »Noći svjetla u Čakovcu« poleteli v nebo. 

Foto: Nina Biro in Simona Roudi

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.08.2015 ob 18:01 gost

      Naši ljudje so pravgotovo bili tam , zakaj pa oni k nam ne pridejo ????

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.08.2015 ob 19:32 gost

      Prekmurske ovce.In tudi mediji nič ne zaostajajo za njimi

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.08.2015 ob 20:10 gost

      jap..ovce..

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.08.2015 ob 22:50 Tony gost

      Zakaj bi pa naj oni k nam prišli, če pa je tam vse skupaj 3x bolj organizirano kot pri nas! Sodelovanje občine (v tem primeru čk) z lokali, obrtniki, društvi...je neprimeljivo z katero koli prireditvijo v pomurju!!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.08.2015 ob 20:32 gost gost

      Gost Tony in podobni je, ka nemo pravo ka.....Kaj je tam bolj organizirano in zakaj sploh pišete o tem, kaj se dogaka čez Muro, oni pišejo o nas ? Spametujtee SE že enkrat. Še enkrat ,tam bolj organitzirano, bolj lopovsko ja, drugo pa ne. Tja iti, rajši v BAANGLADEŠ.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.