https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO in VIDEO: Mura 05 z Ošlajem proti Aluminiju brez zadetkov

Murska Sobota, 12.2.2011  

Nogometaši Mure 05 in Aluminija so se na igrišču z umetno travo pomerili v prijateljski tekmi.

Gostje so bili nekoliko več pri žogi, Muraši pa so bili nevarnejši v protinapadih. V prvem polčasu je Mura zapravila tri izjemne priložnosti za zadetek. Nenatančni so bili Sprečo, Lotrič in Bohar. Gostje si celo tekmo niso ustvarili zrelejših priložnosti za zadetek.

                                                               Mura 05 : Aluminij 0:0


Mura 05: Luk (Klemenčič), Kous, Filipovič, Ošlaj (Ramšak), E. Janža (Kek), Kouter, Bencak (Slavič), Lotrič, Bohar (Gruškovnjak), Sprečo (Janev), J. Janža

Aluminij: Murko, Topolovec, Rešek, Sambolec, Draškovič, Bingo, Režonja, Majer, Dugonjič, Kmetec, Purišič

Igrali so še: Poljanec, Potočnik, Vračko, Pejič, Pučko, Krajnc

Pri Muri so zaradi poškodb manjkali Rogač, Horvat in Drakovič.

VIDEO:

Video: Gregor Grgurič

Bo Ošlaj ostal?

Za črno-bele je igral tudi Damjan Ošlaj, ki že nekaj časa trenira z murskosoboškim klubom.  In kakšne so možnosti, da Ošlaj ostane pri Muri 05? »Z Damjanom imamo dogovorjeno, da do nadaljnjega trenira z nami. V tem trenutku čaka na konkretne ponudbe iz tujine in če jih ne bo se bomo poskušali dogovoriti za sodelovanje. Pričakujem, da bo več znanega čez dober teden dni,« pravi predsednik črno-belih Miroslav Topič.

Naslednjo tekmo bo Mura igrala na glavnem igrišču stadiona Fazanerija in sicer v soboto, 19. februarja ob 14.30 z lendavsko Nafto.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Sobocan
      12.02.2011 ob 18:29 Sobocan

      Mura nema tak božne ekipe;če še Ošlaj pride majo kar šanse.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. murazavedno
      12.02.2011 ob 22:51 murazavedno

      tako je mislen ka je realni cilj vsaj 2 mesto in da dravinja nema kaj iskate na 2 meste!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.