https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Članice Team Turbo Tropovci na ekipnem prvenstvu v triatlonu druge

12.8.2015  

Minulo nedeljo je v Celju potekalo ekipno prvenstvo Slovenije v triatlonu, ki se ga je udeležilo 8 ženskih in 15 moških ekip. Vsako ekipo so sestavljali trije tekmovalci istega kluba, ki so eden za drugim premagali razdaljo super sprint triatlona, tj. 300 m plavanja, 10 km kolesarjenja in 2,5 km teka. Prvenstva so se uspešno udeležile tudi tri ekipe Športnega društva Team Turbo Tropovci.

 

Ženska ekipa, ki so jo sestavljale Nina Mandl, Melita Šinkovec in Katja Vrdjuka, je med članskimi ekipami osvojila odlično 2. mesto ter 3. mesto v absolutni ženski konkurenci. Prva moška ekipa, ki so jo sesatvljali Rok Klemenčič, Slavko Vukan in Matej Fujs, pa je bila med moškimi članskimi ekipami 11., druga (Matjaž Peklaj, Mojmir Ocvirk in Štefan Buzeti) pa 12.

Foto:  Team Turbo Tropovci 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.