https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Najdena neeksplodirana mina iz 2. svetovne vojne

14.08.2015 ob 6:58  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč v katerih se je pet oseb lažje telesno poškodovalo in tri prometne nesreče z gmotno škodo, dve kršitvi javnega reda in miru ter dva primera povoženja  divjadi.

Na področju kriminalitete so v Šratovcih obravnavali tatvino nerjaveče pločevine, v Nemčavcih tatvino ročne ure iz trgovine, v Ljutomeru na kopališču tatvino ključev avtomobila, v Murski Soboti poškodovanje poštnega nabiralnika, na avtocesti pa je bil obravnavan tujec, ki je uporabljal ponarejeno vozniško dovoljenje. Na Gorici pri Murski Soboti je bil ponoči odtujen tovorni avtomobil znamke Peugeot Bipper 1.5 HDI, bele barve, reg. štev. MS ND-455. Vse, ki bi karkoli vedeli o ukradenem vozilu naprošamo, da to sporočijo na tel. številko 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelja sta se ob intervencijah policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.  

V Podgradu je bila najdena neeksplodirana mina iz 2. svetovne vojne. Mino je zavaroval in prevzel pristojni pirotehnik.

Danes med 8. in 12. uro bodo kriminalisti Sektorja kriminalistične policije PU Murska Sobota izvajali vaje v streljanju na strelišču v Hercegovščaku. Prebivalce obveščamo, da je zadrževanje in gibanje na in v bližini strelišča nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurskim avtocesti in na območju Lendave.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.