https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Rakičan Metropol Kavarne - Navdušiti z dobro igro in presenetiti

18.8.2015  

Rakičan je v minuli sezoni zasedel 8. mesto. V jesenskem delu prvenstva želijo z dobrimi igrami v sredino lestvice, nato pa poiskušati presenetiti in priti višje.

"Nogometni klub Rakičan je pred sezono 2015/2016 pomladil člansko ekipo. V prestopnem roku se je kar nekaj igralcev odločilo zaigrati ter napredovati svojo nogometno kariero v drugih pomurskih klubih in v tujini. Tako so dobili priložnost mladi perspektivni igralci kateri so se do sedaj kalili za tretjo nogometno ligo. Našo člansko ekipo bo dalje vodil naš dosedanji trener Goran Gutalj z katerim smo zelo zadovoljni. Naša pričakovanja v jesenskem delu prvenstva so uvrstitev nekje v sredini lestvice, naše ambicije pa bodo rasle z vsako zmago naše ekipe. Ekipa je kar dobro pripravljena tako da upamo, da bomo lahko naše zveste navijače z igro navdušili in z izidom presenetili."  - Simon Kuhar, predsednik NK Rakičan.

Glavni trener: Goran Gutalj.

KADROVSKE SPREMEMBE (do vključno 17.8.):

Prihodi: Sebastian Rajnar (Tromejnik), David Sedonja (Mura), Damjan Vuzem (Avstrija), Alen Jančar (Lipa), Tadej Kranjec (Gančani)

Odhodi: Aleš Kalamar (Odranci), Uroš Kos (Lušt Beltinci), Mitja Kosi (Lušt Beltinci), Mihael Karas (DNŠ Mura), Tadej Cipot (DNŠ Mura), Rok Gruškovnjak (Avstrija), Tilen Pintarič (Bakovci), Tadej Faršang (Serdica), Daniel Faršang (Serdica), Alen Bencak (Dokležovje), Žiga Sečko

foto: arhiv pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.08.2015 ob 21:55 gost

      No Rakičanci pol ste pa bili v strahu da nebo rezultatov.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.08.2015 ob 15:09 gost

      Osem igralcov z prve postave v prejšnji sezoni odišlo??To še bokše ekipe nebi zmogle "preživeti" v novi sezoni!Vse najbokše v novi sezoni rakičanci,te vam pa sila težko.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.