https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Do taksija v Pomurju tudi z novo mobilno aplikacijo

19.08.2015 ob 11:00  

Pogosto se nam zgodi, da potrebujemo taksi in ko ga najbolj potrebujemo ga ni. Mrzlično kličemo v telefon shranjene številke, pa se ne javijo ali so zasedeni. Da več ne bi ostali brez taksi prevoza, vam odselj lahko pomaga nova mobilna aplikacija Taxi Pomurje, ki jo je razvil Stanko Milak.

 

Celoten seznam taksi služb v Pomurju

»Mobilna aplikacija »Taxi Pomurje« ponuja celoten seznam taksi služb na področju Pomurja. Ponudniki so razvrščeni po večjih središčih. Taksi službo lahko hitro in enostavno pokličete z enim klikom. Aplikacija je seveda brezplačna«, pravi Stanko Milak, ki je aplikacijo razvil.

»Ideja se mi je porodila že pred mnogimi leti, ko sem po številnih prekrokanih nočeh zgodaj zjutraj mrzlično potreboval taksi prevoz domov«, pravi o ideji Milak. Iz takšnih problemov se mu je porodila ideja - v telefonu imeti vse kontakte ponudnikov taksi storitev. Rešitev se imenuje »Taxi Pomurje.

Za vse, ki potrebujete taksi storitve

Mobilna aplikacija Taxi Pomurje je primarno namenjena vsem, ki redno ali občasno potrebujejo taksi storitve. Torej vsem, ki po zabavah pregloboko pogledajo v kozarec, starejšim osebam za razna opravila (zdravniški pregledi, nakupovanja itd), vsem, ki občasno potrebujejo taksi prevoz (prevoz do letališča, pokvarjeno vozilo, nesreča), dijakom za prevoz v šolo ali domov in ob drugih priložnost, pravi Milak.

Namenjena pa je po besedah Milaka tudi za dvig ozaveščenosti ljudi oziroma posledično večja varnost v prometu (alkohol in druge prepovedane substance). Če vam je aplikacija všeč, jo lahko delite s prijatelji, da skupno pripomoremo k večji varnosti v prometu, poziva Milak.

Na katerih sistemih deluje in kako do nje (prenos in inštalacija)?

Aplikacija zaenkrat deluje na Android sistemu. Vendar bo v kratkem na voljo tudi za iOS (iPhone) in Windows Phone sistem.

Aplikacijo si lahko prenesete in inštalirate tako, da v »Google Play« trgovini v iskalnik vpišete taxi pomurje in aplikacijo inštalirate.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.02.2024 ob 18:22 Oleksandra gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.