https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Vlado Kresllin po 30. letih spet doma

20.08.2015 ob 10:00  

Zavod za turizem in kulturo Beltinci organizira veliki koncert Vlada Kreslina v Beltincih v petek, 21. avgusta 2015, ob 20.30.

»V Beltincih se pripravljamo na koncert z velikim navdušenjem in pričakovanjem, saj se bo Vlado Kreslin domači publiki – v rojstnem kraju predstavil po dolgih tridesetih letih. Vabimo vas v čudoviti ambient beltinskega gradu, na grajsko dvorišče, kjer bo Vlado Kreslin nastopil z Malimi bogovi in Beltinško bando. Ob koncertu bomo skupaj z društvi in restavracijo Vučina poskrbeli za bogato gostinsko ponudbo z domačimi kulinaričnimi specialitetami (beltinski langaš in drugo)«, sporočajo organizatorji Zavoda za kulturo in turizem Beltinci.

S koncertom pa želijo zbrati tudi finančna sredstva za beltinski grad, ki ga Občina Beltinci kot lastnica, končno lahko obnavlja in ureja. Z zbranimi sredstvi želijo urediti »Grofičin salon« in obnoviti sončno uro.

Prodaja vstopnic: www.eventim.si in prodajna mesta v sistemu Eventim Si. Vstopnice za koncert so že na voljo tudi v pisarni ZTK Beltinci (grad Beltinci), GSM: 040 835 017, e-pošta: beltinci.info@siol.net.

Vstopnica za koncert v predprodaji stane 10,00 EUR, na dan koncerta pa 12,00 EUR.

V prodaji (ZTK Beltinci) so že tudi MAJICE »VLADO KRESLIN, Beltinci 2015«, cena majice je 8,00 EUR.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.