https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

ND Lušt Beltinci - Ne zanima jih drugo kot vrh

21.8.2015  

Nogometaši iz Beltinec so v minuli sezoni bili vse do zadnjega kroga v igri za naslov prvaka, na koncu pa so se morali zadovoljiti z drugim mestom. Letos upajo, da bo drugače.

"Naše ambicije so vsekakor ponovna borba za sam vrh, drugo nas ne zanima, lani nam je žal spodletelo v zadnjem kolu, upamo da bo tokrat drugače. Oddelali smo kvalitetne priprave, ki smo jih začeli 13. julija, v njihovem sklopu pa smo odigrali več prijateljskih tekem, tudi z močnejšimi nasprotniki, sedaj pa se začenja zares, v prvem krogu začnemo proti Čardi v Martjancih," je povedal Igor Adžič, sekretar ND Lušt Beltinci.

Glavni trener: Štefan Škaper.

Prihodi:  Mitja Botjak (Odranci), Uroš Kos (Rakičan), Mitja Kosi (Rakičan), Goran Šnajder (Union Sturm - Avstrija), Jovan Koprivica (Sloboda Užice), Stanislav Küzma (Avstrija), Dejan Sreš (Avstrija), Aljoša Lebar (Bravo), s posoje se je vrnil Aleš Kelenc, priključili pa so tudi mladinca Davida Nedelka.

Odšli: Amadej Maroša (Avstrija), Jernej Slavič (Avstrija), Tadej Apatič (Avstrija), Leon Sreš (Avstrija), Niko Smej (prenehal igrati), Matjaž Breznik (Bakovci - posoja), Matjaž Vöröš (Bakovci - posoja).

foto: arhiv pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.08.2015 ob 12:39 jebivter gost

      ekipa je rejsan dobra, dukeč do pejnezi ka so tak vsi plačanci

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.08.2015 ob 13:57 istunka gost

      Pa do se tekme od...... Ka golmane nedo znale branete

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.08.2015 ob 14:06 Radeba gost

      Forza Beltinci! http://radeba.manifo.com

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.08.2015 ob 15:36 gost

      Mislin ka beltinci, mura in odranci do bili boj za prvo mesto. Ostale ekipe so nej slabe nafta, čarda, bakovci, tromejnik, grad. od njih de odvisno što de prvo keri de odščipno čin več točk keromi

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.08.2015 ob 22:23 poznavalec gost

      jaz mislim , ka je letos favorit nkk ljutomer samo Lotrič prišel odšel pa Ciglarič v odrance . To ščen povedati , ka ljutomer ma zelo dobro ekipo ka majo 2 leti že nespremenjeno ekipo .

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.08.2015 ob 9:37 bg gost

      kocuvan-avstrija,pa ne bluzi,poznavalec............

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.08.2015 ob 21:57 poznavalec gost

        alo kolega kejko ge ven , je kocuvan lani nej igro celo pomladni del ka je bil na misiji vojska .Za slaneka pa nejč nen gučo , ker je mel namišljene poškodbe pa tudi nej igro dosta pomladi

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.08.2015 ob 14:48 ggolg gost

      križevci do po mojem tudi nevarni..pri grade so odlično odigrali..pa z mariboron so dobro igrali... pa tromejnk de močen

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.08.2015 ob 19:50 poznavalec gost

      modrijaški sreši se preseravajo pa se selijo , mislijo da nekaj so !? slabo za oba !!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. pitajcemebriga
      23.08.2015 ob 23:36 pitajcemebriga

      ekipa je rejsan dobra nemaš kaj! dokeč do tu pejnezi de je vredik, kda do pa pa začali vsi povprejk krasti pa nedo plačuvali igralcov de pa občina dala pejneze!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.