https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

NK Odranci - S pomlajeno ekipo med prve tri

22.8.2015  

Predstavitve klubov zaključujemo z lanskoletnimi prvaki, nogometaši Odranec, ki jih že danes čaka ob vrnitvi na zelenico v Odrancih derbi proti Muri.

Nogometni klub Odranci se je po uspešni sezoni 2014/15, ko smo postali prvaki lige in v kvalifikacijah ostali pred vrati 2.SNL, spopadel s precejšnjimi kadrovskimi premiki. Klub so v poletnem prestopnem roku zapustili štirje igralci. Vodstvo kluba je pripeljalo okrepitve, pretežno iz sosednjih klubov, ki bodo poskušale nadomestiti odhode in tudi nekoliko popolniti številčnost kadra, ki je spomladi baziral na 17 igralcih.

Pred prvenstvom je ekipa odigrala 8 prijateljskih tekem, od tega je 4x zmagala (Paloma, Slatina, Hodoš, Dokležovje), enkrat igrala neodločeno (Maribor B) in 3x izgubila (Aluminij, Veržej, Podvinci). Poleg tega je odigrala še finalno tekmo pokala MNZ Lendava za prejšnjo sezono proti Hotizi in po enajstmetrovkah slavila z 8:6 in četrtič zapored postala pokalni zmagovalec.

Cilj kluba je sezono končati na enem od prvih treh mest, primarni cilj pa, na čim lepši in uspešnejši način se vrniti na zelenico domačega športnega parka, na katero se klub po skoraj enem letu vrača že v 1.krogu, ko se bo to soboto pomeril s soboško NŠ Muro.

 

Glavni trener: Marjan Rajbar,
Pomočnik trenerja: Aleš Zver,
Trener vratarjev: Slobodan Djurić,
Fizioterapevt: Leon Kavaš.

KADROVSKE SPREMEMBE:

Prihodi:  Andrej Žugelj (Bistrica), Marsel Kolar (Nafta 1903), Ivo Balažic (NŠ Mura), Borut Raduha (Črenšovci), Luka Virag (Črenšovci), Luka Ciglarič (Ljutomer), Aleš Kalamar (Rakičan - posoja), Lan Kosi Lovrenčec (Bogojina - posoja)

Odhodi: Matej Murat (Avstrija), Jure Arsič (Gerečja vas), Mitja Botjak (Beltinci), Dejvid Smej (Bistrica - posoja)

 

foto: arhiv pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2015 ob 23:58 nogomet gost

      Odranci za Veržejom druga najboljša ekipa z odličnimi mladimi in izkušenimi igralci, ter dobrim trenerjem. Po moje še rabijo kake tri dobre okrepitve in to je klub, ki bo z lahkoto prvak in na pragu druge lige.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.