https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zvezo za hokej na travi Slovenije bo odslej vodila Sanja Kropec

22.08.2015 ob 12:15  

Včeraj večer je potekala dolgo pričakovana izredna skupščina Zveze za hokej na travi Slovenije. Le-ta je namreč v zadnjem odbobju bolehala za serijskimi odstopi vodstev omenjene športne panoge in zato so tokratna pričakovanja bila toliko večja. Edina kandidatka na tokratnih volitvah je bila 26-letna Sanja Kropec, še aktivna hokejistka na travi, ki v hokejskih vrstah uživa velik ugled.

 

Sanja, ki velja za poslovno žensko in že več kot leto dni uspešno vodi lastno podjetje,  je oblikovala svojo kandidacijsko listo, ki je bila na skupščini soglasno potrjena. V Upravnem odboro  ZHNTS so še Jožef Kranjec (podpredsednik), Gregor Fujs (generalni sekretar), Aleš Zadravec (predsednik tekmovalne komisije), Domen Godina (predsednik sodniške komisije), Alja Samec (vodi komisija za razvoj), Urška Vogrinčič (za stike z javnostjo) in Uroš Stanko, ki bo skrbel za finance. Zaščitni znak nove vodstvene strukture je mladost, saj povprečna starost ne presega 30 let, so sporočili iz Zveze za hokej na travi Slovenije.

V hokejskih vrstah si zelo želijo, da bi omenjena ekipa preživela več mandatov, obenem pa so klubi izrazili polno podporu novi ekipi, ki bo morala ponovno vzpostaviti  komunikacijo z Evropsko hokejsko federacijo, ki je bila v zadnjem obdobju precej načeta. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.08.2015 ob 15:55 Charlie gost

      Veliko sreče, potrebovali jo boste!!! _ Slepec?? Mislim, da je bila večkrat po vrsti naj športnica, pa ...??? Ja, ja, ni igrala fusbala.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.08.2015 ob 18:12 Jure gost

      Ja kdo se pa zanima za šport, ki ga igra pet klubov v celi državi? Mogoče sem celo pretiraval prvi številu.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.