https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Ženska ekipa ŠD Team Turbo Tropovci tretja najboljša v triatlonu v Sloveniji

26.8.2015  

Minulo je Ljubljana prvič gostila klubsko prvenstvo v triatlonu, na katerem so se pomerile klubske ekipe, sestavljene iz treh članov. Posebna zanimivost tekmovanja je bila ta, da so vsi trije člani iste ekipe startali in tekmovali skupaj (kot trojka). Plavali so 550 m, kolesarili 16 km in tekli 3,5 km. Ekipe so startale ločeno s časovno razliko 2 minut. 

 

Med 19 moškimi in 9 ženskimi ekipami je zelo dobro nastopila ženska ekipa ŠD Team Turbo Tropovci, ki so jo sestavljale Nina Mandl, Melita Hajdinjak in Katja Vrdjuka. S časom 1:00:11 je ekipi uspelo osvojiti peto mesto. V tekmovanju ženskih klubskih ekip je tako ŠD Team Turbo Tropovci postal tretji najboljši triatlonski klub v Sloveniji.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.08.2015 ob 22:13 Mentalist gost

      Bravo! Svaka čast dekline ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.