https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dešnikova dobila boj s Štihcem: Vlada jo je potrdila za direktorico Krajinskega parka Goričko

03.09.2015 ob 16:16  

Z delom v novem mandatu je začela minuli ponedeljek.


Minuli petek je vlada za dobo štirih let imenovala za direktorico Javnega zavoda Krajinski park Goričko Stanko Dešnik. Ta je bila sicer na direktorskem stolčku tudi v prejšnjem mandatu. Kot je zapisala na svojem Facebook profilu, se bo trudila upravičiti zaupanje vlade, ministrstva in predvsem prebivalcev v parku, »ki so to čudovito kulturno krajino ustvarili in je vredna, da jo ohranimo našim zanamcem kot zdravo, živo in lepo s pametnim razvojem, premišljenimi posegi in varčno rabo naravih virov.«

Njen protikandidat je bil Štihec

Boj za direktorsko mesto Krajinskega parka Goričko je bil letos še posebej zanimiv, saj se je zanj potegoval tudi bivši murskosoboški župan Anton Štihec. Prišel je v ožji izbor, a je že svet zavoda dal pozitivno mnenje Dešnikovi, ki pa je sedaj torej dobila še uradni žegenj vlade.

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      03.09.2015 ob 16:37 gost

      največja zaviralka razvoja na goričkon, zaradi nje na goričkon vse crkavle ka živi v nekšon svojon sveti. zdaj bi se, po telkih lejtaj delanja škode v krajinskon parki, že lejko sama odstranila iz higienskih razlogov.

      18 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.09.2015 ob 21:21 abc gost

        Moraš se zavedati, da ta javni zavod služi za napajanje kadrov iz Foruma 21. Veš da ne bodo pustili da nekdo sposobnejši ali z dobrimi nameni pride na ta položaj. Zato pa so tudi tako lobirali stari komunisti (Vratuša,...), da bi Dešnikovo ohranili na tem mestu. Vprašajte se: zakaj sta oba dobila enako št. točk na razpisu za delovno mesto potem pa je ministrstvo hotelo naj se svet zavoda (v katerem je večina levih) opredeli...skratka smrdi ko drek. Škoda za goričko.

        16 35 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.09.2015 ob 17:23 gost

      jEVŠEK, DEŠNIK,... Tau so priimki keri so premagali modrega boga iz Rakičana.

      7 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.09.2015 ob 21:24 graščak gost

        po besednjake sodeč lejko si samo ena oseba. pitaj se na kakšen način so ga premagale. mogoče de ti madžar keri je vkradno vstopnice za noč čarovnic znau pomagate.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.09.2015 ob 19:57 soborec gost

      Krajinski park , nikoli nebo več tak , kot je bil do sedaj pod taktirko Goršaka in njegovih dobrih sodelavcih , ki so orali ledino in doprinesli smisel in cilj tega projekta " ( krajinski park )" ! Boste videli in doživeli !!

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.09.2015 ob 21:29 komedijant gost

      Pa de zanimivo štete komentare. Ajde da vidimo na kakšen način do gospa bakovska, graščak in bratje bakovski zopet izživljale svoje fantazije....

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.09.2015 ob 23:47 lajči gost

      ka štihec palik si osto praznih rok, vijdi se ka te vsi j----o. znaš tunek bumerang se ti je vrno, si mislo ka boš še par mandatov vladal ali bobil si pravoga protikandidata keri te je v drugon krogi povozo,,,,,volitve si zgujbo z enin objekton malo razmisli z katerin objekton adijo vsem

      21 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.09.2015 ob 7:58 domačin gost

      ta dešnikova se samo naslanja pa slika okolek NOČ Čarovnic je doj zapravila , Direktor krajinskoga parka be mogo bite iz goričkoga nej pa z bakovec ale skec je že vrage ta baba

      4 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.09.2015 ob 8:06 gost

      Zgrešena politika KP, tu mulčamo in kosimo travnike (bereke, ...) , trošimo nafto in s tem dodatno onesnažujemo, namesto da bi te parcele pustili v gozd, saj drva treba in še za naravo je super sa po celem svetu izsekavajo in uničujejo gozdove.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.09.2015 ob 8:31 klobuk gost

      pravi obraz so pokazali župani, keri so glasovali prote Štihce.....ka le čakajo za protiuslugo??!

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.09.2015 ob 9:06 jutro gost

      Tü se za dröjgo nejde ka nikak dobij mastno plačo za nič dela .Te krajinski par je brezi veze ker haska nega in ne bo

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.09.2015 ob 14:13 đouži gost

      Tka kak si pravo jutro. Mastna plača za nič dela. Politika pač postavi svojega človeka ali tistega ki jim bolj v rit leze. Če bi tega direktorja imeli ali ne bi se živelo dalje. Štihec je šel na smetišče zgodovine in jasno da ga nihče ne bo več nikamor postavil ker za njim ne stoji nobena politična opcija z neko močjo.

      26 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.