https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Podlunšek ponovno na nehvaležnem četrtem mestu

7.9.2015  

Ta vikend, 5. in 6. septembra, je v avstrijskem Spielbergu potekala že šesta tekma serije Red Bull Air Rade. V razredu challenger je nastopil tudi naš as Peter Podlunšek in osvojil četrto mesto. 


Piloti v razredu challenger so se tokrat na progo podali dvakrat, saj so zaradi dežja v kvalifikacijah nekoliko spremenili pravila.

Zmagovalcu Mikaelu Brageotu je na drugem mestu drugouvrščenemu Petru Kopfsteinu sta uspela odlična leta, razlika med njima je bila minimalna. Tretjeuvrščeni  Daniel Ryfa pa je za njima zaostal že sekundo in pol. Podlunšek je tekmo spet končal na nehvaležnem četrtem mestu. Progo je odletel brez napak, a je bil malenkost prepočasen.

»Gladko na četrto mesto! Do konca sezone pa še dve šansi za stopničke - ja, tudi jaz imam raje stopničke. Čestitke Brageotu za zmago, vam pa velika hvala za podporo, najboljši ste!!!« je po tekmi Podlunšek napisal na svojem Facebook profilu.

V letošnji sezoni sta na koledarju še dve tekmi, in sicer: 26. in 27. septembra v Teksasu, nad ovalnim dirkališčem serije Nascar v Fort Worthu, 17. in 18. pa se bo prvenstvo končalo v Las Vegasu.

V skupni razvrstitvi pokala challenger trenutno vodi Kopfstein pred Ryfo in Brageotom, Podlunšek je peti.

Foto: Facebook profil Team PP337/Peter Podlunšek

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.09.2015 ob 13:53 gost

      Se pravi, bil je predpredzadnji.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.09.2015 ob 16:39 medo gost

      Puna Sobota je turistov iz Kitajske ,Japonske ,Amerike in od kod vse .Verjetno za volo tistij podarjenij 600.000 gezero € ka pejnazge delajo a .Ja pa tüdi okroug Muze se tere turistov in sami tujci

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.09.2015 ob 10:57 kujek gost

      ..pa ge mislin ka bi je mi trbelo še eno 600.000 gezero ruknoti pa te bi lejko tu pa tan treči bül... dajmo nekšo akcijo zbiranja penez...

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.09.2015 ob 13:07 gost

      Glavno ka on Prevca pa Flisara okoli vozi

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.09.2015 ob 11:14 markom gost

      Čudno ka še nej gor prišo. ka tou nej isto kak njegovo premetavanje v lufti.Pa tudi od napisa na aeroplani nega niti malo koristi.Za ništerne je napis velka korist.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.