https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Murskosoboški podvoz in železniška postaja dobiva končno podobo

Murska Sobota, 10.09.2015 ob 7:00  

Zaradi izvajanja del na izgradnji podvoza pod železniško progo je v Murski Soboti predvidoma do torka, 15.09.2015, popolna zapora križišča Čopove in Panonske ulice. Obvoz poteka na relaciji Mala Nova ulica – Vegova ulica – Čopova ulica in obratno. Zaradi izgradnje krožnih križišč in cestnih navezav je do prav tako 15.9.2015 še popolna zapora Cankarjeve in Gregorčičeve ulice. Obvoz poteka na relaciji Cankarjeva ulica od križišča z Mladinsko ulico – Slomškova ulica – Gregorčičeva ulica do uvoza vrtca Lavra in obratno.

 

V okviru projekta elektrifikacije Pragersko – Hodoš je predvidena tudi celovita obnova območja železniške postaje Murska Sobota, ki že prav tako dobiva končno podobo. Poleg prenove zunanjosti stavbe je ta deležna tudi statične sanacije za boljšo statično stabilnost in tehnično ustreznost stavbe ter varnost. V sklopu železniške postaje bo tudi čakalnica s 27 sedeži. Po končanem projektu obnove železniške postaje, bo imela železniška postaja dva nova perona.

V spodnji fotogaleriji si oglejte najnovejše fotografije gradnje podvoza in železniške postaje...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.09.2015 ob 11:25 soboćanecf gost

      no , pa smo se le včakali ! bravo gradbinci !

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.09.2015 ob 12:58 gulaž gost

      Kelko pijsanje in kelko slikanja .Iz gleda ka je to za ene nekaj ne verjetnoga ka so še nej vidli cest in podvozov ter krožišč .Rejsan se Prekmurski človik dela iz sebe norca ,ali pa je rejsan prašnjeni .Raj naj tan tisti podvoz za pokopališče popravijo nej ka je takša sramota tan pa na novo napravleno . Bo ali je što odgovarjal za tisto ?ka so zdaj še itak foslini tan

      15 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.09.2015 ob 13:00 gulaž gost

      napaka ( podhod ) nej podvoz

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.09.2015 ob 20:28 ProjektorPM gost

      No dragi moji povejte ka de pa z avtobusno postajo? Tu nekšo železniško postajo preurejate pa delate kera ma 5x menje prometa dnevno kak avtobusna postaja (APMS). Avtobusna postaja je v totalnon k... bi bil že čas za prenovo!

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.09.2015 ob 7:38 Host gost

      Bravo, lepo mo meli! Vsi ka iščete razne "napake" (kak novi podhod, keri je tuj super) pa najboukše ka se okoli po Lendavski pelate!

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.09.2015 ob 9:58 jože gost

      Host ......... tij si slejpi ali pa si še nej nikjer vido kak izgleda prav napravleni podhod .Sramota ka je novo in so ob strani foslini ka nemo dale pijso ..........

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.09.2015 ob 12:26 andrej gost

      Osebno vse od začetka spremljam gradnjo, prenovo in zahtevna gradbena dela. Vsaka čast gradbincem, da so umestili ta objekt v okolje, kljub temu, da je promet skoraj nemoteno tekel... Pri podhodu pri pokopališču je resnično arhitekt imel ponesrečeno roko, saj je "prometa kolesarjev več kot samih peščcev", njim pa je bilo očitno namenjeno zelo malo pozornosti ... Vse ostalo še enkrat vsaka čast in pohvale... Avtobusna postaja v M.Soboti je privatna lastnina AP MS d.d., tako kot nekdanji kolodvor pri železniški ... Žal je tako, da je civiilna iniciativa preprečila nadaljevanje "del" v smeri združitve obeh postaj, kar je v MS klasika... Marsikje v Sloveniji zmaga razum in "javno dobro "...

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.09.2015 ob 14:10 gost23 gost

      Naj še malo delajo pa zidajo, ka te v Soboti tak nemo več nika delali.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.