https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti je včeraj potekal 7. Sejem nevladnih organizacij

Murska Sobota, 17.09.2015 ob 10:00  

Včeraj je na murskosoboškem Trgu kulture potekal 7. Sejem nevladnih organizacij. Organizirala ga je Lokalna razvojna fundacija (RF) za Pomurje v okviru Regionalnega stičišča NVO Pomurja. Častni pokrovitelj sejma je bil je župan MO Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek.

 

Sejem nevladnih organizacij je brezplačna priložnost, da se predstavijo društva, zavodi ali ustanove širšemu krogu ljudi. Sodelovali so lahko tudi z nastopi, dobrodelno akcijo ali delavnico. Sejem je bil letos že sedmič namenjen nevladnim organizacijam iz Pomurja ali tistim, ki tudi tukaj delujejo, da lahko predstavijo svoje aktivnosti, projekte, izdelke in izkoristijo priložnost za promocijo, izmenjavo idej, povezovanje in iskanje morebitnih projektnih partnerstev.

Župan dr. Aleksander Jevšek, ki je bil častni pokrovitelj dogodka, je obiskal sejem in si ogledal predstavitev posameznih organizacij, ter pohvalil njihovo delovanje v dobro človeka. Pri tem se ni mogel izogniti aktualne tematike v zvezi z begunci in poudaril, da bodo tudi nevladne organizacije pri reševanju tega perečega problema zagotovo lahko v veliko pomoč.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.