https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vladna ekipa si je v Ljutomeru ogledala predstavitev pomurskih nevladnih organizacij

19.09.2015 ob 7:30  

Ustanova Lokalna razvojna fundacija za Pomurje je dne 15. septembra 2015 v okviru vladnega obiska v Pomurski regiji organizirala predstavitev pomurskih nevladnih organizacij, ki je potekala v preddverju Športno-izobraževalnega centra v Ljutomeru.

Predstavitve pomurskih nevladnih organizacij se je udeležil predsednik vlade dr. Miro Cerar z ministri. Predsednika vlade sta sprejela županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba in predsednik uprave Lokalne razvojne fundacije za Pomurje g. Bojan Vogrinčič. Skupaj so si ogledali stojnice nevladnih organizacij in se s predstavniki nevladnih organizacij pogovorili o stanju nevladnega sektorja v pomurski regiji, o pomenu nevladnega sektorja in njegovi vlogi v družbi, ki še posebej zdaj, v času krize in vse manjše vloge socialne države potrebuje spodbude za učinkovito delovanje.

Na dogodku so bile prisotne Lokalna energetska agencija za Pomurje, Mozaik – društvo za socialno vključenost, Lokalna akcijska skupina »LAS Pri dobrih ljudeh«, Lokalna akcijska skupina »LAS Goričko«, Lokalna akcijska skupina »LAS Prlekija«, Pomurska turistična zveza, Zavod PEC - Pomurski ekološki center Murska Sobota, Vista - Zavod za razvoj vrednot Murska Sobota, Hiša sadeži družbe Murska Sobota, Društvo za zaščito živali Pomurja, Mladinski center Prlekije – Pokrajinski center NVO, Mladinski svet Ljutomer, Društvo varnega zavetja Pomurja, Društvo integrirana vizija in Center za zdravje in razvoj Murska Sobota.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

FOTO: Kristjan Šadl

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.09.2015 ob 16:18 južek gost

      kak te opet štegmuler poleg.. to se do z eno roko v OS kupiti? meni se zdi ka majo oni več nastopov s harmoniko pa točenja špricarov kak pa vsebine svoje nevladne organizacije

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.