https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Domačini Odranec sprejeli najlepšo Slovenko

Odranci, 21.09.2015 ob 7:00  

Včeraj je Občina Odranci skupaj z društvi priredila sprejem najlepše Slovenke, »MISS SLOVENIJE 2015«, občanke Mateje Kociper.

Matejo so domačini pričakali v Športnem parku Odranci. V kulturnem programu so nastopili učenci Osnovne šole Odranci, župan Ivan Markoja pa se je poleg čestitke zahvalil Mateji za ta praznik, za ponos ob njej in njen obisk ter dodal: »Odslej bomo v Odrancih lahko rekli: Ne samo najboljši, tudi najlepši smo lahko.«

Mateja se je Odrančarom zahvalila za veličasten sprejem in podporo ter vsem, ki so jo podpirali, da je dosegla laskavi naslov.  Zaupala je, da sta z mamo vedno spremljali izbore za Miss Slovenije: »Lansko leto so me nagovorili, da sem se prijavila na Miss Pomurja in kar naekrat zmagala. Ni mi žal nobene minute, nobenega kilometra, splačalo se je zaradi današnjega dogodka.« Vsem prisotnim se je za pripravljen sprejem v imenu družine zahvalil tudi Matejin oče.  

Mateja na Kitajsko odhaja 19. novembra, kjer jo po enomesečnih pripravah, 19. decembra, čaka izbor za Miss sveta 2015.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2015 ob 11:14 pomu gost

      Čestitamo , še enkrat ! Ostale gospe in gospodične iz Odranec , pa ne bojte nič užaljene , saj ste VSE misice , pa ne samo to leto , ampak vsa prejšnja in še prihodnja leta VAM tale lovorika PRIPADA ! Vaša srca --naš ponos , naj gre znami na to pot !!!!

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.09.2015 ob 11:45 gost gost

      Kljub bvsemu ,telko pompa ni potrebno. Bomo videli, kako bo uspela plasirati ta svoj naslov navzven. Sama lepota je relativna, če ni zraven še glava in z njo povezane vsebine.

      12 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.09.2015 ob 11:56 gost

      to je istina , samo tij si sigurno daleč od toga , zato ker si ji v prvi vrsti FOUŠEN pa če si ded ali baba!!! praviti je lejku ampak dosečti pa jaku jaku žmetnu ! sram te boj !!!!!!!!!

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.09.2015 ob 18:55 gost miss gost

      Jako velki dosežek, pa,jako dosta moreš znati,ka si lejko mis. Movidli kak de dele, svejt je velki.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.09.2015 ob 7:54 gost

      Ne razumem, zakaj ji ne morete enostavno samo čestitati zaželeti vse dobro naprej. A so potrebni komentarji samo lepota...pa glava,,,svejt je veliki, res neumestno in neukusno, pustite mlade ljudi, da uživajo v svojem trenutku slave in naj VAS NE BOLI VAŠA GLAVA za to

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.09.2015 ob 11:10 gost

      Nemren enostavno vervati pa ka ste si bedaki.ka debatejrate od toga ka DE dele bojte Eli bojmo ponosni ka je tou poleg nas in nej v LJubljani bravo za najlepšo in bojmo že ednog ponosni na tou Prekmurje pijtajte jo ka še lejko pomoremo za naprej in tou je vse pozdrav iz Melijnec

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.09.2015 ob 18:19 najvišji gost

      Velikega dobrega angela varuha ima ta lepotica.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.09.2015 ob 13:15 črenšovci gost

      Nema iz ajdinjske kaše krouno ? pa na slikaj nega vsej cuzijov iaiaiaiaia

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.