https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Franc Gönc odstopil z mesta direktorja RRA Mure

21.09.2015 ob 12:17  

Ob zaključku seje Sveta pomurske razvojne regije je direktor RRA Mura, Franc Gönc, odstopil z mesta direktorja, v nadaljevanju pa povedal, da odhaja tudi iz RRA Mure.

 

Po odstopu je v izjavi za medije med drugim dejal, da bo nadaljnje aktivnosti do skupščine nadaljeval, kar obsega tudi sestanek nadornega sveta, najti novega vršilca dolžnosti in korektno predajo poslov. Ne glede na to, tudi če pride do stečaja RRA Mure,  ima moralno odgovornost do tega, da zadeve rešuje in bo tudi reševal. V RRA Muri je bil zaposlen 13 let, odločitev o odstopu pa je v njem klila že nekaj časa.  Pravi, da verjame v rešitev in se boji škode, ki bi jo povzročil stečaj RRA Mure regiji.  

Njegovo odločitev o odstopu bo moral sprejeti nadzorni svet, ki bo nato imenoval novega direktorja oziroma vsaj vršilca dolžnosti. Dokler novi vodilni ne bo imenovan, bi lahko to funkcijo prevzel predsednik nadzornega sveta Štefan Pavlinjek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2015 ob 13:42 S.P. gost

      ODSTOPIL IN PREVZEL ODGOVORNOST? ZA MOJ S.P. ODGOVARJAM SAM. BO TUDI ON?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.09.2015 ob 15:15 pipa2 gost

      za to, kar je naredil v dveh mesecih škode kot direktor, mislim da bo upal, glede na to, kar je tudi dobrega naredil....

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.09.2015 ob 15:24 korupcija gost

      očitno vsi pozabljajo kdo je naredil takšno veliko škodo... odgovarjati bi moral izključno samo krapec in nadzorniki ne pa nekdo, ki je bil tam zaposleni preden se je krapec elegantno umaknil in prenesel vso krivdo na gönca....NAJ ODGOVARJAJO TISTI, KI SO KRIVI ZA TO... da ne bo iste zgodbe kot je bilo pri spornem posojilu muri05 komunale ko so mimo poslovnika (na seji) in z manipulacijami uspeli vklučiti štiheca (ki v podjetju sploh nima pristojnosti), obenem pa omogočili zastaranje ogovornosti nadzornikov.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.09.2015 ob 16:49 gost

      RRA Mura je en velki drek, nikšoga haska je do zdaj nej bilo. Tisto malo haska ka so sicer napravili pa je itak Feri napravo. Vsi ostali tan zaposleni so zato tan ka peneze iz projektov vličejo.

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.09.2015 ob 17:15 gost

      Zdaj pa še naj da pejneze kere je spokradno nazaj!!!! Najležej je spokradnoti te pa odstopiti

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.09.2015 ob 17:35 pipa2 gost

      če si tak pameten, kak pa lejko što vkradne kaj v dveh mesecih, pred tistim pa je što drugi kradno, keroga zaj skoraj niti ne omenjajo. Pravijo, da če mački na rep stopiš, zacvili, zato pa odstop, ker je nekomu stopil na žulj, pa če ne soglašaš, se ti slabo piše (Opecova, Gonc...- kdo bo naslednji?). če što kradne, kradnejo državi tisti, ki vlečejo socialno podporo, ki je skoraj enaka kak minimalna plača, pa se jim ne da delati, pa sigurno bi lahko kaj delali.....

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.09.2015 ob 18:13 ss gost

      Krapec vogrin, Gonc vogrin in debeli Varga vogrin. Veliko čudo,da je sploh tak dolgo šlo!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.09.2015 ob 18:25 brko gost

      Zakaj je odstopo ker več nemre kradnoti marš z njim v čuzo gnoj en....

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.09.2015 ob 18:57 Spongebob gost

      Za pipa2 ; Malo se pozanimli, kelko je socialna pa kakšni so pogoji za pridobitev, pa te blebetaj, sicer pa so nam tej begunci kere nahranimo, oblečemo pa jih vozičkamo po SLO vzeli kar precej denarja (Stroškov upravljanja z begunsko krizo za 5,8 milijona evrov do zdaj), keri bi prišel zelo prav brezposelnim osebam, saj trenutno ni prav NOBENEGA razpisa-subvencij-olajšav za zaposlitev brezposelnih oseb !!!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.09.2015 ob 19:25 gost gost

      To RRM zapreti, odgovorne pa kaznovati in naj vrnejo vse plače, štere so si nej zaslužili, dob ivali pa so jih.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      21.09.2015 ob 19:43 gost menopavza gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      21.09.2015 ob 19:47 gost brez imena gost

      gost gost pa ti si gnoj nej gost.Ti sploh znaš kaj se je delalo ali ne delalo.Sigurno si Jevšekov plačanec ali simpatizer štajerskoga bizgeca ka tak gučiš.Najprej pred svojim pragom spucaj pa te idi na drugoga.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      21.09.2015 ob 20:23 gost gost

      Nej je RRA Mura edina takšna, mamo še Sinergijo pa še bi se kaj najšlo.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      21.09.2015 ob 21:00 gost

      in takšni so izvajali projekte ge so druge fčili ka se biznis vodi. ka so jih li fčilij? kak se prirejajo bilance ali kak se pejnezi iz projektov prek rodbniskih vez na svoje račune spravijo? vej smo pa že par lejt znali kak se tan dela, pa eni smo cejli čas na tou opozarjali. ne razmin zdaj toga začudenja.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.