https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zagorelo v parkiranem avtobusu

16.02.2011 ob 10:30  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo z gmotno škodo, pet kaznivih dejanj, požar, poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, dve povoženji divjadi in pridržali štiri kršitelje.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve poškodovanji tuje stvari, dve tatvini in vlom v osebni avtomobil. V Črenšovcih je neznanec na parkiranem osebnem avtomobilu razbil steklo in iz vozila odtujil žensko torbico z denarjem in dokumenti. V Murski Soboti je bila obravnavana tatvina denarja in tatvina glasbene opreme. Na območju Lendave je bil poškodovan osebni avtomobil, na območju Murske Sobote pa okrasne rastline.

Ob 09.14 je zagorelo na parkiranem avtobusu v Murski Soboti. Gorelo in tlelo je v notranjosti avtobusa. Požar so pogasili gasilci. Vzrok požara pa pristojni še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelj, ki je nadaljeval s kršitvijo na javnem kraju je bil pridržan.

Pridržana pa sta bila tudi dva kolesarja in voznik osebnega avtomobila, ki so vozili pod vplivom alkohola.

 

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali dopoldan na območju Policijske postaje  Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.