https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Slomškov dan v Lendavi proslavili tudi s kulturnim programom

Lendava, 25.09.2015 ob 7:45  

Včeraj so ob kipu blaženega Antona Martina Slomška, na Cerkvenem trgu, ob cerkvi Svete Katarine Aleksandrijske v Lendavi, na dan obletnice njegove smrti in ob njegovem godu pripravili kulturni program.


V programu so nastopili Komorni pevski zbor Vita, cerkveni zbor in člani biblične skupine. Slavnostni govornik je bil poslanec DZ RS Jožef Horvat, ki se je ob prazniku Antona Martina Slomška dotaknil njegovih misli in vpliva na našo domovino.

Po kulturnem programu je sledila sveta maša, ki jo je daroval škof dr. Jožef Smej.

 Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2015 ob 8:57 hotiza gost

      Te napumpani Horvat se vse povsodi kcoj prisköjti ka se nažre pa napije .Jaki poslanec nemaš kaj .Takše trbej z reflektorami iskati nej z svejčo .

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2015 ob 13:41 MUCA MJAV gost

      Za PREKMURCE pa je itak nič še nej napravo in nikoli ne nič nebo. Glavno ka njemi dobro ide.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.09.2015 ob 16:14 šankist gost

      Čudno ka sedaj ne hodi po gostilnah ,ko je delil svoje volilno gradivo??Boji se ka bo mogel kaj plačati ,a tega ni navajen sajpije in je povsod zastonj!!!GROZA!!!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.