https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

OK Panvita Pomgrad v novo sezono z več okrepitvami

Murska Sobota, 26.9.2015  

OK Panvita Pomgrad je včeraj pred pričetkom tradicionalnega turnirja Avto Rajhn Open na novinarski konferenci predstavil ŠK Pomurje Deset, okrepitve članskega odbojkarskega moštva ter cilje in pričakovanja prihajajoče tekmovalne sezone.

 

V prihajajoči tekmovalni sezoni jih čakajo štiri tekmovanja, tudi evropsko

Trener ekipe Dejan Fujs je povedal, da želijo v prvi vrsti z igro zadovoljiti obiskovalce in ljubitelje odbojke. V prihajajoči sezoni jih čakajo štiri tekmovanja. Cilje pa bodo stopnjevali iz tekme v tekmo. V  državnem prvenstvu, ki bo potekalo vse do maja, si želijo uvrstitve v Modro skupino, biti prisotni v vrhu slovenske odbojke in iskati priložnost za medaljo. V pokalni tekmi je njihov cilj priti do zaključnega turnirja.

V srednjeevropski ligo, kjer bo tekmovalo 9 ekip (tri iz Slovenije, ostale pa iz Hrvaške, Slovaške in Avstrije), je njihov cilj predstaviti se na mednarodni ravni, kaliti igralce in si zagotoviti čim boljši položaj. Evropski pokal, v katerem bodo igrali po skoraj dveh desetletjih, pa je za klub kot pravijo nagrada. V mesecu novembru jih čaka prva tekma z grško ekipo iz Aleksandropolisa, ki ima z evropskimi tekmovanji več izkušenj. Tu se želijo predstaviti v najboljši luči ter postati vidni, da se o njih govori. Med najboljše pa se zavedajo, da se je težko uvrstiti.

Z okrepitvami 12 enakovrednih igralcev

Po besedah Fujsa še v zgodovini kluba niso imeli 12 tako enakovrednih igralcev, o kvaliteti pa bodo pokazali rezultati. Novinci v letošnji sezoni so sprejemalca Mitja Pečnik in Jakob Rojnik, centralni bloker Dalibor Šmitran, podajalec Tine Kvas in libero Rok Menih.

Po besedah člana upravnega odbora  Jureta Lukača, delajo veliko tudi na podmladku. V mlajših selekcijah imajo trenutno okrog 150 članov.  Klubu še naporej omogoča obstoj glavni sponzor Panvita Pomgrad.

Sestava OK Panvita Pomgrad za prihajajočo tekmovalno sezono: Aljoša Bogožalec (napadalec), Jernej Detela (podajalec), Urban Drvarič (podajalec), Gorazd Flisar (centralni bloker), Bine Fridrih (libero), Blaž Grabar (centralni bloker), Tine Kvas (podajalec), Rok Menih (libero), Mitja Pečnik (sprejemalec), Jakob Rojnik (sprejemalec), Dalibor Šmitran (centralni bloker) in Dejan Pelemiš (sprejemalec) ter Dejan Fujs (trener), Sašo Topovšek (pomočnik trenerja). 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.09.2015 ob 9:43 delavec gost

      dečki delajte , če nej , se pipa zapre !!!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.10.2015 ob 10:00 gost

      V Kranji so že pokazali kak so močni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.