https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prijetno družinsko druženje v Dvorcu Rakičan

Rakičan, 05.10.2015 ob 7:00  

Na prijeten jesenski nedeljski popoldan so včeraj v Dvorcu Rakičan pripravili družinsko druženje.

 

Najmlajši so se lahko preizkusili v jahanje grajskih konjev in jih pobliže spoznali. Zadišalo je tudi po kostanjih in torticah Kavarne Dvorec Rakičan.

Otroci se lahko igrali na zunanjih igralih in v na novo urejeni notranji igralnici, ki je v sklopu Kavarne Dvorca Rakičan zaživela pred nedavnim. Družine so se lahko na grajski jasi pomerile še v igri badmintona. Do rakičanskega dvorca je ta dan vozil  od centra Murske Soboteturistični vlakec.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.10.2015 ob 9:03 magister gost

      Redna gužva ha ha še te ka so bili so znankar mađistrovi kolegi.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.10.2015 ob 22:13 obiskovalec gost

      Saj ni blo tako slabo včeraj, lepo nedelsko popoldne za otroke prijeten ambijent. Samo z eno črno piko. Vse predrago za pomurske razmere. Jahanje konja en krog bi bil dovolj en evro ne dva. pečenje kostanjev ena majhna porcija tri evre, zopet predrago, čeprav so bli zelo okusni, ampak za ta denar bi morali dati enkrat večjo porcijo. Da ne govorim o zasoljenih cenah v kavarni glede pijače in tortic. To malo popravite in znižajte cene pa bo, nasplošno ni tak slabo, je bil prijeten popoldan tako zame kot otroka.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.