https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Murskosoboška Komunala z novim električnim vozilom

Murska Sobota, 09.10.2015 ob 13:00  

Za potrebe Energetike je murskosoboška Komunala d.o.o. nabavila in danes predstavila novo električno vozilo.

 

Po besedah direktorja Komunale d.o.o, Tadeja Ružiča, so za potrebe  vzdrževalcev iz Energetike morali nabaviti novo servisno vozilo. Namesto klasičnega avtomobila so se raje odločili za električno vozilo. Novi električni avtomobil ima domet 100 km in doseže najvišjo hitrost do 80 km na uro.

Cena vozila je bila dobrih pet tisoč evrov. Z nabavo tega vozila so prihranili okrog 10 tisoč evrov. Strošek avtomobila pa bo po besedah Ružiča le 2 do 3 evre mesečno. Energetsko varčno in okolju prijazno vozilo bo s svojo prepoznavno zunanjo podobo prispevalo k lepšemu in bolj zelenemu mestu, za kar si v Komunali prizadevajo.

 

Župan MO Murska Sobota, dr. Aleksander Jevšek, je povedal, da je vozilo eno izmed novitet zunanje podobe Komunale. Kot župan pa spremlja tudi notranjo podobo podjetja, ki se kaže v finančnih učinkih. Po dosedanjih podatkih so zadovoljni in optimistični.  

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.10.2015 ob 14:06 gost

      Pohvalno!

      34 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.10.2015 ob 16:49 gost

      Verjetno je Komunala dobila nazaj kredit od NŠ Mura in Kuzmiča.

      8 36 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.10.2015 ob 9:01 gost

      Neven zakuj je ta špilika dobra v firmi ? :)

      9 43 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.10.2015 ob 10:47 Tadej Horvat gost

      Ka se preseravlete MS, Mačkinrep pa še kdo? Tu pišete anonimne komentarje in se delate džeke. Napiši neanonimen komentar, povej to javno in potem se delaj frajera. Aja, to si ne upaš ker si pičkica, ki komentira izključno iz osebnih zamer ali političnih vzvodov.

      53 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.