https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 50-letnica otroškega oddelka

Murska Sobota  

V gledališču Park se je 9. 10. 2015 odvijala kulturna prireditev, ki nas je spomnila na dolgoletno delovanje otroškega oddelka v bolnišnici Murska Sobota. Program je bil pester, z mnogimi zanimivimi točkami ter nastopi.

Sodelavci ter izbrani gostje so se ob sproščenem programu spomnili 50 let svojega delovanja. Ob krajših nagovorih (tudi čusvenih), ki so jih podali nekateri gostje, so lahko obiskovalci uživali ob zanimivih točkah ter nastopih, ki so bili v znamenju pomurske kulture. Zaslužnim sodelavcem se je za trud ter predanost kolektivu podelilo tudi plakete. Po uradnem programu so se navzoči zbrali v preddverju gledališča, kjer so ob dobri kapljici ter prigrizku zaključili druženje.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.10.2015 ob 16:56 gost

      Prva dama, glavna sestra gospa Lipič Baligač Metka,je žarela od svojega prispevka k tej obletnici, ki je pravgotovo prišla in se je spominjamo ob pravem času in trenutku , ko so strune napete do maksimuma in so naša srca predsej razdvojena . Beltinčarji smo spet nastopali , kar je spet njen dokaz za vzorno sodelovanje bolnice in občine iz katere prihaja !!!

      44 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.10.2015 ob 15:32 mujdrca gost

        -) 16:56......... Pazi ka se ti od hvaljenja ne obrne za volo DAME .Bože moj dragi ne prenesem ljudij keri hvalijo tiste ka so se na račun drüjgij povzdignoli v oblake .Sramota sebe ponijžžati drüjgoga hvaliti .

        7 27 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.10.2015 ob 21:43 gostja marija gost

      Spoštovani, kot upokojena tega oddelka sem se udeležila te slovesnosti. Bilo je tako lepo, da so nam solze prišle v oči. Otroci, nastopajoči so bili tako prisrčni, lušni, polni veselja in zelo lep nastop so imeli pripravljen. tudi nastopajoči iz dramske skupine medicinskih sester. Zahvala vsem in čestitke.

      42 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.10.2015 ob 22:33 lili gost

      Vse čestitke otroškemu oddelku. Tudi sama sem nekoč tam ležala, tudi moji otroci...Me je pa zmotilo to, da nikjer na slikah nisem opazila predstojnikov oz. zdravnikov ostalih oddelkov soboške bolnice. Ali so pediatri tako malo cenjeni, ali pa so odnosi tako skrhani, da se jim je za malo zdelo udeležiti se slavja celotne bolnice!?

      20 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.10.2015 ob 15:34 feferon --žarki gost

      Ov se tüdi postavo v pikastoj kravati ka njemi gorij pod petami .Rejsan bon vörval v sodnijke če ga zlijfrajo za nekaj časa na dolenjsko v tisti ves z trejmi črkami .

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.10.2015 ob 15:41 - gost

      ka pa ova na tretjoj sliki napravila takši dougi šinjek kak gosak ? vej pa doj zemite

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.