https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Ekonomska šola Murska Sobota ima najboljše nogometašice v Pomurju

Ljutomer, 18.2.2011  

Ekonomistke so v finalu po streljanju 6-metrovk premagale dijakinje Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer.

Včeraj je na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer potekalo področno tekmovanje srednjih šol v nogometu za dijakinje, na katerem so poleg domačink sodelovale ekipe Ekonomske šole Murska Sobota, Dvojezične srednje šole Lendava, Srednje zdravstvene šole Murska Sobota in Gimnazije Murska Sobota.

V finalu boljše od domačink

1. mesto na turnirju so si priigrale dijakinje Ekonomske šole, ki so v prvi tekmi premagale Srednjo zdravstveno šolo Murska Sobota z rezultatom 3:1, v finalu pa po streljanju s šestih metrov še Gimnazijo Franca Miklošiča z rezultatom 3:2; izid v rednem delu  igre je bil 1:1.

Za ekipo Ekonomske šole so igrale: Manja Rogan (kapetanka), Katja Duh, Nives Ferencek, Vesna Požarnik, Natalija Šemen, Tjaša Tanacek, Metka Kološa in Samanta Gabor.  

Vse zadetke iz igre je dosegla Manja Rogan, iz strelov iz šestih metrov pa sta bili uspešni Natalija Šemen in Nives Ferencek. Ekipa Ekonomske šole se je tako uvrstila v nadaljnje tekmovanje srednjih šol. 

Samanta Gabor

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. murazavedno
      18.02.2011 ob 21:06 murazavedno

      dekle pa fusbal neje tou glij ale dobro probajo lejko!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.