https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: V Murski Soboti letos že 50. Spominski tek

Murska Sobota, 18.10.2015  

V soboto je v Murski Soboti potekal že 50. Tradicionalni spominski tek Mestne občine Murska Sobota.

 

Prireditev so omogočili MO Murska Sobota in Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota v sodelovanju z Združenjem atletskih sodnikov Murska Sobota. Letos se je teka kljub slabemu vremenu udeležilo 136 tekmovalcev različnih starosti.

Najprej so se v štafetnih tekih pomerili najmlajši tekači. Med osnovnošolci  prve in druge triade so bili najuspešenjši tekači Osnovne šola Puconci, tretje triade pa Osnovna šola Bakovci. Med učenkami prve triade so bile najhitrejše tekačice Osnovne šole III Murska Sobota, druge triade  Osnovna šola I Murska Sobota  in  tretje triade Atletski klub Panvita.

Med srednješolci je v moški in ženski konkurenci zmagala Gimnazija Murska Sobota.

V članski konkurenci je na  4 km dolgi progi bil najhitrejši Dejan Preindl (ekipa Prevozi bolnikov Bratonci),  drugi je bil Boris Kaučič (Tekaška sekcija Vzajemne) in tretji Mitja Šadl (Atletski klub Panvita). Med članicami, ki so tekle na 3 km dolgi progi, pa je zmagala Katja Baša Tkalec  (ekipa Prevozi bolnikov Bratonci),  druga je bila Andreja Gorčan (Tekaška sekcija Vzajemna) in tretja Ana Mary Puhan iz Kuštanovec. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.