https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Lions klub Ljutomer podaril prvi dve šolnini iz Sklada za mlade talente

25.10.2015 ob 11:00  

Lions klub Ljutomer iz Sklada za mlade talente podaril Glasbeni šoli Slavka Osterca Ljutomer darilni bon za plačilo prvih dveh šolnin za mladi  nadarjeni glasbenici.


Meseca maja je Lions klub Ljutomer v Domu kulture Ljutomer, v sodelovanju z akademskimi glasbeniki in likovnimi umetniki Prlekije ter donatorji organiziral dobrodelno glasbeno likovno prireditev z naslovom »Umetniki Prlekije za mlade talente«.

V ospredje je stopila moč srčnosti, dajanja, pripravljenost narediti nekaj dobrega za plemenit namen. Za mlade talente, pred katerimi je lahko svetla prihodnost. Da bodo  lažje uresničili svoje življenjske  cilje in sanje.

Glasba je čarobni svet. Kdor stopi vanj z ljubeznijo, odgovornostjo ter spoštovanjem, v njem najde toplino, veselje, radost in veliko lepega. Prebudijo se pričakovanja. Rodi se tiho zadovoljstvo, ki je zelo močno čustvo. Glasbeniku omogoči, da ustvarja, da svoje glasbene dosežke poklanja sebi in drugim.  Glasbeno ustvarjanje  je neskončen izziv za vsakega glasbenika, saj skozi njihovo delo postane darilo za poslušalca.

V teh dneh so člani LK Ljutomer s ponosom in zadovoljstvom  Glasbeni šoli  Slavka Osterca Ljutomer predali darilni bon, ter tako dvema zelo nadarjenima glasbenicama omogočili plačilo šolnine za celotno šolsko leto 2015/2016.

Marja Dolamič

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2015 ob 16:09 pozdrav gost

      Lionsi, kapo dol! Vsaka vam čast! Še tako naprej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.