https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prevzem avtocisterne na Vaneči

Vaneča, 27.10.2015 ob 9:00  

V želji, da izboljšajo operativno pripravljenost in usposobljenost svojih enot, so člani in članice PGD Vaneča poskrbeli za pomembno pridobitev. Tako so letos ob 90 letnici društva prevzeli sodobno gasilsko avtocisterno oznake GCGP-1.


V soboto, 24. oktobra, je pri gasilskem domu na Vaneči potekala slavnostna prireditev ob prevzemu nove gasilske avtocisterne. Gasilske slovesnosti se je udeležilo veliko uniformiranih gasilcev iz PGD Vaneča in sosednjih društev.

Prostovoljno gasilsko društvo Vaneča sodi med dobro razvita gasilska društva, z zadovoljivo opremo, s številnim članstvom ter gasilsko enoto, ki je usposobljena za opravljanje nalog javne gasilske službe.

»Marsikdo ne bo nikoli razumel, kaj nas žene , da žrtvujemo svoje zdravje in tudi življenje, da pomagamo drugim. Povem vam, žene nas tisto, čemu pravimo humanost, prizadevnost, hrabrost in požrtvovalnost.« je v svojem govoru povedal poveljnik društva Drago Jošar.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.10.2015 ob 16:18 GASILEC gost

      KOLIKO Hiš , oziroma domov, premore vas Vaneča ?? Dodatni nepremišljeni strošek občini , gasilski zvezi in KS. Dandanes , se ne gasi z vodo in velika vozila so samo napihovanje mišic , doloćenih nerentabilnih ljudi , ki so v takih in podobnih napihnjenih gasilskih društvih ! Delajte na izobraževanju in krčenju namenskih sredstev , ki jih bo vedno manj !!!!!!!!

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.10.2015 ob 18:31 gost

      KAJ PRIKAZUJETA SLIKI 18 in19 ???? kak ste to oblečeni, ---pijanka gasilska !?

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.10.2015 ob 19:37 pertoča gost

      Ja problem je ka da do nücali se ne do znali coj spraviti njim je to brezi veze ..........

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.10.2015 ob 22:44 gost

      Kak tou ka ste se odločilo za GCGP gasilsko cisterno za gozdne požare in nej obični GVC ?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.10.2015 ob 6:11 Prekmurec1 gost

      Narod ne bunte se. Vejpa saka vejs ja nuca opremo ka jo nuca 1x na 2 leti ka brez poziva iz MS tak nesmijo ite gasijt. Za tej pejnaze bi naj zriktale ceste po vesaj ka so katastrofalne nej v vsaki 2 vejsi cisterna za 90 tisoc € in vec...ajoj kama to pela..te pa itak nevejo s ten delati.lp vsem

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.10.2015 ob 12:49 gost

      Nej važno če znajo z njo delati ali nej. Glavno ka jo majo.Drugi pa bi jo radi meli pa si jo nemrejo privoščiti. Slovenska nevoščljivost.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.10.2015 ob 14:06 Janez gost

      resno ste nevoščljivi... Mislin ka so telko sposobni ka do znali z cisterno delati. Tisti keri pa trdite nasprotno pa nesmite drugih po svojij napakaj soditi.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      29.10.2015 ob 16:55 gost

      Janez , pa ka do delali ? Vej pa požarof več nega ! Preveč okorno vozilo za mali plac med hišami in neuporabno , saj se z vodo več ne gasi , ker se dela preveč kvara ! Zato cisterna za tako vas--neumnost !!!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.10.2015 ob 17:28 Prekmurec1 gost

      To je nej nikšna nevoščljivot. To je bedarija. Ka more vsaka vejs skoraj meti novo cisterno pa še kombije pa nevem ka. Kda je pa ogenj je pa 3/4 lidij v službe ale nej doma. Janez: nevejš o kon se je pisalo. Lp

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      30.10.2015 ob 12:41 gost

      Ne delajte se vsi tako pametni! Vaneča ima v neposredni bližini smetišče, verjetno vsi pametni komentatorji veste, kaj to pomeni.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      30.10.2015 ob 19:40 gost

      Pa ka vi lidgej ne vidite pozitivnih stvari..samo negativne..sran vas je lejko ... Vej kda se pa kaj nuca ali de se pa nucalo od teh lidij pomoc..te pa di ok??? Nevoscljivost pa taksna.... Sto koli taksne komentare davle naj dvakrat premisli....

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.