https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Predstavitev projektnega e-učnega gradiva turističnim delavcem

28.10.2015 ob 8:00  

Ekonomska šola Murska Sobota, sicer partner v projektu z naslovom »Key Skills for European Union Hotel Staff« iz programa Erasmus+, je za predstavnike turističnega gospodarstva iz regije organizirala predstavitev nastalega projektnega e-učnega gradiva za turistične delavce in študente.

 

V okviru projekta, katerega cilj je nastajanje in oblikovanje raznega elektronskega učnega gradiva, ki turističnim delavcem in študentom nudi pester izbor tem in odgovorov na najpogostejša vprašanja gostov, so poleg mobilne aplikacije nastali računalniški FrontDesk programi, dograjuje pa se še učna platforma.

V okviru teh orodij so turistične vsebine na voljo v 12 evropskih jezikih, in sicer v angleščini, italijanščini, hrvaščini, latvijščini, slovenščini, romunščini, madžarščini, nemščini, francoščini, ruščini, španščini, grščini. 

 

Prisotni turistični delavci so si mobilno aplikacijo naložili na mobilne telefone in že uporabljajo tudi računalniško e-učno platformo. Torej že sledijo namenu projekta - uporabi e-učnih gradiv v turizmu.

Projektni partnerji: Tuirstička i ugostiteljska škola Dubrovnik (Hrvaška), Primrose Publishing (UK), Turiba University (Latvija), Ekonomska šola Murska Sobota (Slovenija), IPSSA Nino Bergese (Italija), Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca (Romunija)

Trajanje projekta: 1. september 2014 – 31. avgust 2016

Kontaktna oseba: Erna Vöröš, koordinatorica projekta (EŠMS), T: 02 521 34 26

Spletna stran projekta: www.language4hotel.eu

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.