https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Začetek veselega decembra z 19. Prekmursko gibanico

04.11.2015 ob 9:00  

V štajersko prestolnico ponovno prihaja največja in najboljša prekmurska študentska zabava, tradicionalna, letos že 19. Prekmurska gibanica. Ta se bo zvrstila v torek, 1. decembra, na Štuku v Mariboru. Pričela se bo ob 23. uri, nepozabno druženje pa bo tudi letos potekalo do zgodnjih jutranjih ur.  

Klub prekmurskih študentov tudi letos organizira Prekmursko gibanico, ki v mesto prihaja že devetnajstič. Poskrbela bo, da bo začetek decembra še posebej vesel, saj se bo odvila v torek, 1. decembra, na mariborskem Štuku, pričela pa se bo ob 23. uri. Dogodek bodo popestrile slovenske glasbene zasedbe, ki bodo obiskovalce zabavale vse do jutranjih ur. Namen prireditve je združiti prekmurske študente iz različnih univerzitetnih mest, pritegniti študente iz preostalih slovenskih krajev, ponuditi noro ter nepozabno druženje in obenem promovirati bogato prekmursko kulinariko. Za obiskovalce bo organiziran tudi avtobusni prevoz, in sicer iz Murske Sobote in Ljubljane ter nazaj.

Podrobnejše informacije o programu prireditve, prodaji vstopnic in voznih redih avtobusov bodo znane v prihodnjih dneh.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.