https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih že osmič lov s sokoli

Beltinci, 08.11.2015 ob 12:00  

Zavod za turizem in kulturo Beltinci je v sodelovanju s Sokolarskim društvom Pomurja in Slovensko zvezo za sokolarstvo in zaščito ptic ujed organiziral včeraj in danes osmi lov s sokoli v Pomurju.

 

Lov so s predstavitvijo sokolarstva svečano odprli včeraj pred beltinskim gradom. Pred svečanim odprtjem lova sta Zavod za turizem in kulturo Beltinci in Sokolarsko društvo Pomurja obogatila beltinski park z zasaditvijo dveh novih dreves - ginka in cedre. V kulturnem programu so tudi letos nastopili Prekmurski rogisti in otroci vrtca Beltinci.

Zbrane so nagovorili dr. Nikolaj Szepessy, predsednik UO ZTK Beltinci, Milan Kerman, župan občine Beltinci in predsednik Slovenske zveze za sokolarstvo in zaščito ptic ujed. Obiskovalci so lahko poskusili okusno fazanjo juho in beltinski langaš.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.11.2015 ob 16:28 gost

      Ali prevladujejo sokoli selci ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.11.2015 ob 17:02 gost

      Joj kako so palik eni srečni da so kšenki geli in lokali.Saj to vam je ta cilj druženja.Mojoj babici ste pa tri mačke pospravili banda sokolarska.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.11.2015 ob 18:20 sova gost

      Še hujša je pa lovska banda !

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.11.2015 ob 18:25 gost

      Koliko naših občanov , pa je članov tega društva ? Elica pa tukaj prednjači z Szepešijem na čelu ! To je naš zavod za kulturo in turizem ! Za tole je denar , za kako našo izvirnost , pa noče niti čuti, češ , da ni denarja itd... ! Sramota !!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.11.2015 ob 20:00 mordale gost

      Tröč pa Totek ne pouvleta sokole ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.