https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Na pomoč prispelo 52 madžarskih policistov

10.11.2015 ob 8:30  

V Dolgo vas je včeraj prispelo 52 madžarskih policistov 52 madžarskih policistov, ki bodo nudili pomoč slovenskim kolegom.


Ob prihodu sta jih pozdravila direktor Policijske uprave Murska Sobota Damir Ivančić,mag. in veleposlanica Republike Madžarske Edit Szilágyiné Bátorfi.

Direktor murskosoboške policijske uprave je madžarskim policistom izrekel dobrodošlico in izrazil zadovoljstvo ob njihovem prihodu. Zaželel jim je dobro počutje in uspešno opravljanje nalog.

 

32 policistov bo razporejenih na območje Policijske uprave Murska Sobota in 20 na območje Policijske uprave Maribor. Madžarski policisti bodo izvajali policijska pooblastila, ki jih izvajajo slovenskih policisti. Gre za uporabo vseh pooblastil ob prisotnosti slovenskih policistov. Namen skupnega patruljiranja je pomagati slovenski policiji pri upravljanju povečanega migracijskega toka z vzdrževanjem javnega reda in miru, s preprečevanjem kaznivih dejanj in prekrškov in s skupnim patruljiranjem nam zunanji, schengenski meji.

 

Foto: policija.si 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.11.2015 ob 9:03 gost gost

      Orban, tij si duša človeška

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.11.2015 ob 16:20 gost

      orban je kriv ka mamo begunce pri nas, tij tele prvo pa ga hvališ. bokibogme ste eni lidje tak ruknjeni v tej vaše noure glavej ka bi vas trbelo vse nekan spozaprejti. prokleti madžaroni zarukani

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.11.2015 ob 16:32 gost

      Vej so se pa naš nej mogli včakati, gda prijdejo begunci k nam, zdaj pa te ograja..(Cerar100 lejt za Orbanom)

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.11.2015 ob 16:47 gost

      cerar je lolek ali arban je 100x večji vrejd v vami keri ga podpejrate. jebo vas orban da vas beo. ite na hodoš, tan majo orbana za župana majčiji eni blentavi. nej čudi ka nas ostala slovenija ma za madžare pa za totalne primitivne kmete, če pa sami tou potrjujete. orbana bi meli. marš na madžarsko vsi po vrsti vred s temi policajami.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.11.2015 ob 17:16 gost

      orban je zakon, takšoga nega v cejloj evropi.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.11.2015 ob 18:43 gost

      Gost 16.47 Zaradi takšnih primitivnih izpadov, kot jih imaš ti, nas lahko imajo za primitivne. Preberi si svoj komentar, če si ga sploh sposoben razumeti. Pa ravno takšni kot si ti, bi drugim delili lekcije. Katastrofa

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.11.2015 ob 18:52 pipi gost

      Mi bi mogli meje zapreti te da Mađari nej pa zaj.Ograje nej trbej nas je dosta bilo,da je bojna bila v Sloveniji-rezerve mislin,2010 so nas razdužili okoli 90 samo v Soboti, zaj pa lidij nemajo naši policaji pa Mađare pa Slovake zovejo luba duša što de to plačo pa ograje pa..itd Te politike trbej stirati vred z migrantami

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.11.2015 ob 21:00 LFL gost

      Gost 16.47 pipi ti je dobro napisal če sploh kaj razumeš ti od tega . Malo verjetno.Imajo nas za Mađare, oni pa so MUSLIJI idi v LJUBLJANO na JESENICE v KOPER v VELENJE itd pa jih tam poslušaj kako PRIČAJO kazi SLOVENCI.CERAR je ORBANA in JANŠO proglasil za FAŠISTA ko sta omenila OGRAJO. Zdaj pa je on FAŠIST. Jaz bi v ograjo še spustil 22o V. Gost 16.47 ti bi lahko z prebežniki zapustil SLO - - - en bimbo manj.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      11.11.2015 ob 13:03 goga gost

      čestitam, pipi, čestitam LFL. zaradi takih (komentar ob 16.47) smo prekmurci tam, kjer smo, onkraj Slovenije. Srednjeslovenska regija, Gorenjska, industrijska mesta v prejšnji državi imajo po mojem vsaj 30% (širitve družin) drugih Slovencev. Dejstvo je eno, tistega, ki smo tožarili Evropi nam zdaj pomaga, je pa delal edini v skladu z šengensko mejo. Takrat bi jo morali postaviti mi. Kak zakon Evrope obstaja, ko NEbegunci,vstopajo v 6 držav. ZAa časa katerega sistema je bilo to mogoče? Če si nezakonito prečkal mejo so te zaprli, mi pa čuvamomejo, nekaj km vstran pa jo nebegunci kar prečkajo.Počasi bi bilo potrebno jih vsaj 3000 poslati v Ljubljano, ne samo na obrobje države!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      11.11.2015 ob 13:23 gost

      gost 16.20 ,NAJPREJ JE BOUGEC SEBI BRADOU NAPRAVO, , vidiš, kak se fajn gospoud Orban smeji v objektive, naši pa so zelo, zelo žalostni, objokani, zdaj nam pa še Hrvati pokažejo, pa Nemci nan je nazaj zvozijo, te se pa imenujemo, kak bi naj bilo po tvoje?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.