https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Uspešen vikend tudi za NTK Sobota

13.11.2015  

Minuli vikend je bil na sporedu tretji krog v II. SNTL (M in Ž).


Moška ekipa je doma premagala s 5:1 ekipo iz Ptuja. Po dve zmagi sta dosegla Mitja Horvat in Gregor Kocuvan, ter eno Dominik Maček. V drugi tekmi tretjega kroga pa so Sobočanci s kar 5:0 premagali, do tega kroga še neporaženo ekipo Mute in tako zdaj ekipa Sobote ostaja edina brez poraza in trdno na prvem mestu. Po dve zmagi sta dosegla Mitja Horvat in Gregor Kocuvan, ter Dominik Maček eno.
V II. SNTLŽ pa so mlade varovanke trenerja Mirana Močana nabirale izkušnje v Cirkovcah in v Ravnah na Koroškem, kjer so dvakrat visoko izgubile, edino zmago je dosegla Ana Marija Horvat v Cirkovcah. Za ekipo sta igrale še Tjaša Dervarič in Eva Grabnar.


V prvem kolu pokalnega tekmovanja za sezono 2015-2016 je ekipa Sobote premagala ekipo Prebolda, ki igrajo v III. SNTLM, z rezultatom 5:2, trikrat je zmagal Mitja Horvat in dvakrat Dominik Maček, za ekipo je igral še Igor Vinčec. V četrtfinalu je žreb določil, isto kot v prejšnji sezoni, za nasprotnika prvoligaško ekipo Keme iz Puconcev, ki brani naslov pokalnih zmagovalcev iz lanske sezone.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.