https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Policist Cerarju: »odpovedujem se malici, da bi lahko sinu kupil rabljene smučke«

19.11.2015 ob 11:30  

Na izjavo predsednika vlade, ki je stavko policistov označil za sramotno in neodgovorno, se odzivajo tudi številni policisti. Zoran Petrovič, predsednik Sindikata policistov Slovenije, je na svojem Facebook profilu objavil odziv enega izmed stanovskih kolegov, na izjave Mira Cerarja. Policist Sebastjan Pelcl iz Prekmurja med drugim pravi, da so plače policistov tako nizke, da se odpoveduje malici, da čez leto prihrani za rabljene smuči za sina. Njegov zapis objavljamo v celoti. 

 

»Spoštovani Predsednik vlade RS!

Sem policist Sebastjan Pelcl. Naši domovini služim od leta 1999 (če prištejem še leta kadetnice nosim uniformo 20 let!!!). Ob vaših izjavah v medijih, da policisti stavkamo »neodgovorno, nedostojno in sramotno« se na Vas obračam s čisto praktičnim primerom: ali je normalno to, da policist ki dela za RS polnih 16 let (s kadetnico nosi uniformo 20 let) in si pri policijski plači ne more privoščiti da bi kupil sinu smučke. No čist osebna izkušnja je taka, da se pač odpovedujem malici, včasih tudi v 13 urnih službah da bi nekako do zime privarčeval da bi sinu kupil RABLJENE smučke za cca. 100€!!! To je za Vas normalno????

Migrantom se ob trenutni situaciji ponuja ribe »delamaris«, »Eva« tune, »Gavrillović« narezke.... sam pa kupujem »S-budžet« nizko cenovno blagovno znamko da nekako preživem družino iz meseca v mesec! Gospod predsednik, iskreno vam povem, za sebe nisem kupil nobenih oblačil že vsaj 10 let, nosim pač stara in dotrajana kot v službi (za kar ste pa sigurno VI odgovorni).

Gospod predsednik vlade RS, ali je za vas normalno, da si policist, ki ne sme jemati podkupnine, ki ne sme stavkati, ki ne sme biti član nobene politične stranke, ki more biti na razpolago RS 24 ur na dan (ki je dolžan tudi v prostem času ukrepati v izjemnih primerih), ki na razpolago daje svoje življenje da obvaruje varnost državljanov RS in nasploh svoje domovine, zaslužiti biti REVEŽ???? Revež ki le stežka preživlja svojo družino???? Revež ki si v službi včasih niti malice na privošči???? ZA VAS JE TO NEODGOVORNO?, NEDOSTOJNO?, SRAMOTNO?

Ob trditvi, da policisti ne stavkajo v nobeni drugi državi EU bi se mogli vprašati ZAKAJ? Po vseh informacijah so veliko bolj ceneni in posledično tudi plačani za svoje delo kot mi, dragi Predsednik vlade RS.

Za mene je sramotno, da kot pravnik podate tako izjavo! Kot pravnik bi morali vedeti, da so obljube in podpisani akti prejšnjih vlad za Vas obvezujoče, sedaj pa s prelaganjem odgovornosti sramotite naš časten poklic!

Še enkrat, Gospod predsednik, ali se vam ne zdi nemoralno, da se tujcem, ki ne izpolnjujejo pogojev za vstop v RS dovoljuje vstop brez vsakršnih posledic za njih, med tem pa je policist v notranjosti dolžan ukrepati zopet DRŽAVLJANE RS, ki v naselju vozijo s hitrostjo 66km/h, za kar je predpisana globa 250€ in 3 kazenske točke. Kaj ni to neodgovorno, nedostojno in sramotno???«

Fotografija je simbolična, vir - arhiv pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.11.2015 ob 11:48 M gost

      NE, to ni normalno!

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.11.2015 ob 12:09 Fidlboy gost

      Nikoli nisem maral policije, a glede stavke vas pa stoprocentno podpiram. Vsaka čast da ste se uprli Cmerarju. Zdaj morate iti do konca ne popustit. Cmerar odstopi-Kučanov klan

      14 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. ZGODOVINAR
      19.11.2015 ob 12:30 ZGODOVINAR

      Mi nekateri tudi nismo v otroštvu smučal na smučiščih pa neven ka še nej ker nam starši niso mogli tega privoščit ,ker so bili proizvodnji delavci pa smo šli potem smučat na goričke brejge pa to z velkimi pancerami za par stevilk pa smuče tak velke ka san jih komaj držo pa smo tudi bilij zadovoljini čista nazačeti san pa pri babici najšo lesene smuče štere so mele samo remen prejk pa san s tistin čujsko pa smo pa moji starši nejso jamrali ka nega smo zeli tisto ka smo pač meli če pa neka nej bilo pa nej bilo zdaj pa samo jamrajo mojin starišn nej na kraj pameti prišlo ka bi šli v medije pa jamrali pač je bilo kak je bilo ...

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.11.2015 ob 12:52 zgodovinar II gost

      To je istina eno pa drugo, samo zgodovinar tij si malo to posplošil. Takrat(zgodovina), je bilo, kot je bilo, poglej policiste in DRUGE DRŽAVLJANE NA MINIMALCU; a je res ekonomski migrant več vreden od SLONENSKEGA DRŽAVLJANA??? Za tebe očitno ja. RK slovenije,ne dviguje telefonov,za pomoč Slovencem, iskalci službe v nemčiji dobijo NAJBOLJŠE RIBJE KONZERVE v naši domovini in ti budala zarukana to podpiraš. Verjetno je tvoja soproga zaposlena v javni upravi (drugi vsemogočni), kjer jim je Cerar takoj prisluhnil, njihovim zahtevam. Kaj pa gospodarstvo??? Ustanovitelji stranke CMC so jo zapustili, ker se Cerar ne drži pravil dogovorov....., skratka po volitvah dela kot njegovi prethodniki, nula od DRŽAVE!!!!! Tojenaša realnost, bravo policistu, ki upa opozoriti na sranje v naši državi

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.11.2015 ob 13:00 podpora gost

      kak pa babica zgodovinarja prišla do smučk, znan šče te nej bilou tajkunov, mogoče so lejs za smučke ge vkradnuli, te pa pa srmak najebo, isto kot zdaj, tebi zgodovinar moren v okvir djati. Policisti, ne pustite niti centa, naj ido školniki, pa občinari namesto vas delat ob vikendih, ka si vij malo počijnete.Pa javna uprava, ge v ljubljani nemtro 1 uro dvigniti telefona na ministrstvu med delovnim časom!!!!!!!!

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.11.2015 ob 13:02 KIRI gost

      Policisti so zadosti plačani... Jebejo narod v glavo skaus, celau soboške...glejte policaj je človek kak sake če be bilij bole človeški in korektni do narode be sttaupili vkuper ale zdaj lejko povemo ka so vsi iste navadne s.....!!!! sam se je odlaučo za tej poklic tak nika ne delajo pa mislen ka je zatau delo realno plačilo !!!!

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      19.11.2015 ob 13:07 gost

      Prvo kak prvo zgodovinar II neman partnerke ka bila zaposlena v javni ampak v proizvodnji takrat je bilo kot je bilo zgodovinar II bilo je 1994 san čujsko po gorički brejgaj pač smo zaj vsi na minimalcaj pa ne jamramo jamrajo samo tisti keri so nekoč dosta več od nas meli keri smo pa delali za minimalno plačo v proizvodnji ali pri privatniki pa smo nej jamrali mislin ka si tij iz policijski vrst ali pa iz kriminalističnih vrst glede na tvojo reakcijo, pa brez zamere...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      19.11.2015 ob 13:14 cajna klobasa gost

      Policaji zasluzijo z vsemi dodatki med 1200-1400 evrov! Ne vem ka bi vec radi!?

      9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      19.11.2015 ob 13:14 joško gost

      Tako pa spet ni potrebno pretiravat! Spoštovani policaji. Razumem vas, da vsak hoče več denarja, kot ga v resnici dobi. Če bi država bila bolj bogata bi bilo seveda upravičeno, da se vsem plača zviša. V situaciji, ko je država močno zadolžena in gospodarstvo še komaj diha na škrge, so zahteve za večjo plačo kogarkoli iz javnega sektorja neupravičene. Veliko ljudi poznam in tudi vem, koliko zaslužijo in kako živijo. Med njimi so tudi policisti in tudi ljudje iz gospodarstva, ki so na minimalcu. Na minimalcu so tudi taki, katerih lastnik je na lestvici najbogatejših Slovencev. Spoštovani policisti! Je pa vseeno ena velika razlika med vami in med recimo gradbincem na minimalcu. Vi dobite plačo sigurno na datum. Tudi regres . Saj tako je tudi prav in pošteno. Bistvena razlika je, da dobite tudi kredit na banki, če ga potrebujete. In tudi smučke je možno kupiti na obroke. In to nove. Človeka na minimalcu so na banki odslovili, ker nima zanesljive službe in ni mogel dobiti kredita, ki bi ga nujno potreboval za obnovo stanovanja. Še nekaj na koncu. Znanec gradbinec bo decembra spet šel na zavod, ker ga podjetnik, ki ga posoja velikemu gradbenemu podjetju več ne potrebuje. Plačo za november bo spet dobil nekje konec januarja. Nekje marca, aprila si spet obeta, da ga ta posojevalec delovne sile zaposli, ko bo delavce spet pričel posojati velikim gradbincem. Medtem bodo veliki preštevali dobičke, šli v tople kraje in se gostili s kavijarjem. Moj znanec se bo pa doma ukvarjal s vprašanjem kako preživeti zimo in čakal, da dobi plačo za oktober in november. Spoštovani policisti! Spoštujem vas in vas razumem. Ampak situacija vseeno ni primerna za stavko. P.S. Kar nekaj ljudi, ki so na zavodu za zaposlovanje mi je povedalo, da gredo takoj v službo policista za to plačo, ki je po vrhu še redna in stalna.

      19 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      19.11.2015 ob 13:26 smrkci gost

      Cerar,če groziš policistom,potem pa daj na meje,sodnike,odvetnike,šolnike,nekatere zdravnike,tvoje prijatelje tajkune,menedžerje,s.p,itd...pa da vidimo kako se bodo oni spopadli z begunci,če maš jajca da te vidim.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      19.11.2015 ob 13:31 Panči gost

      Kdor si dandanes lahko privošči smučanje, vsaka mu čast. Ne glede na to ali so smuče nove ali rabljene. Se pravi, da plače v policiji niso tako majhne, ča lahko gredo smučat. Da ne govorimo o tem s kakšno starostjo se policaji upokojujejo in kakšna je njihova penzija.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      19.11.2015 ob 13:34 silvo gost

      pošteno joško, tako je, vsi trpijmo tou pa zatou, ker država 25 let ni naredila reda, veste kaj mislim, sebi vprid ja ostalim ne. Če bi se 1990 napravo red, bi sedaj bilo vsem dobro, KER SE JE PA TAKRAT ZAČELO KRASTI, zapirati tovarne, bogatsvo enih na račun drugih smo sedaj v dreku. Tam kjer bi se moralo šparati se ne, tam kjer bi morali služizi nismo sposobni, birokracije 50% preveč, imamo računalniške sisteme v zavodih pa še 20 zaposlenih, kjer jih je 8 preveč itd. Torej tehnologija napreduje, mi hiramo, pol uradnikov ne obvljada računalniškega sistema, plače pa so, redne, pa regresi, pa božičnice, pa pitaj boga kaj še ne!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      19.11.2015 ob 13:42 Google gost

      Kljub temu, da nisem Janšev vojščak menim da bi nam njegova trda roka še kako prav prišla. Cel svet se smeje nam ter našim ministrom.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      19.11.2015 ob 13:45 KIRI gost

      Poilicaj je nič nej vreden in nikdar nede .... Tak je potrebno delate z njimi... Tak majo sega preveč podkupnine, nagrade.... pa še nesramne so kda te stavejo oz. arogantni...

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      19.11.2015 ob 14:06 pipi gost

      ne razmen zakoj mate telko proti policajon,pa pišete oslarije,KIRI,odstrani si komentare ,kere si napiso,ka so nej vredni,za objavo me zanima ka boš pravo ,da jih boš nuco,si že bil kda na intervenciji preklinjan,popluvan,so vate metali kamne,streljali...itd Kaj bi bilo,če bi mogel iti z puško na položaje-malo se vprašaj

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.11.2015 ob 18:11 gost

        Vsak ki se je odločil za poklic policista je vedel kaj vse to prinaša. Ali jbg če so vidli samo sunčna očala, vozičkanje pa jebo naroda. Večina poklicev v Sloveniji je slabo plačanih, v gospodarstvu so stečaji, ljudje na cesti.... Je že keri policist osto brez službe? Nej in niti nede, mi v gospodarstvu pa lejko to vsak dan čakamo!!!!!!!

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      19.11.2015 ob 14:59 štajerc gost

      Moji starši tudi niso imeli za smuči, da bi lahko smučal. Prav tako imam sedaj povprečno slovensko plačo in tudi nimam dovolj ,da bi lahko kupil otrokom smuči. Pa kaj...? Smo zadovoljni kljub temu...

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      19.11.2015 ob 15:02 george gost

      štajerc..........ampak tij se ne jebeš z somari, tij ne držiš glave proti teroristi na meji, tij ne iščeš dementnih starih mater.............tij si le štajerc in boj zadovolen

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.11.2015 ob 18:12 gost

        tij pa bedak, pek tudi more ob 3 zjutraj v službo. Pa ka zdaj naj štrajka ka de ob 9 začno!!!!!!!!!!! Vsak poklic ma svoje specifike george.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      19.11.2015 ob 15:13 KIRI gost

      PIPI--- resnica bolij gele.... glej mate opremo vso... taka nej jokate + toga pa kelko videš policaja ka ma 1.60 m pa 65 kg je nej policaj .... pa policajka kak trlica.... včase se mogo za policaja bite nvn što... taka nej na pamet... DELA NAJ POLICIJA KAK TRBEJ ALE PA NAJ IDE NA CESTO PO LOPATO !!!

      0 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      19.11.2015 ob 15:33 Hjaonam gost

      Lep primer, ko človeku »dobesedno poči film« , se opogumi ter se osebno javno izpostavi. Kaj naredi v tem primeru tipičen Slovenec – skritizira do dna in se zapiči v eno stvar, ki si jo človek, ki celo življenje trdo dela in gara, želi privoščiti ali sebi ali svojim otrokom, saj zato delamo mar ne? Da bi lahko uživali. Ampak žal ne, mi smo narod, ki se skrivamo za anonimnostjo in smo glasni samo po forumih ter ponižujemo vsakega posameznika (danes policaji; jutri šolarji, gospodarstveniki, zaposleni v Avstriji,…). In kaj dela naša vlada s Cmerarjem na čelu? Klika po forumih in se nam smeje – namreč cilje dosegajo. V tem času, ko se mi kregamo po forumih, sama veselo dviguje davke, poskrbi za razne dodatne trošarine, dodatno pri plači obremeni delavca,… Vsak pameten Slovenec, ki malo razmišlja z glavo bo rekel, da je potrebno znižati trošarin na gorivo (posledično se več goriva kupi v SLO), znižanje DDV (gospodarstvo si opomore, večji pretok denarja), znižanje bremenitve plač delavca, ukinitev občin (17 od 212 vseh slovenskih občin posluje pozitivno),… In potem smo tu, kjer pač smo… ko na žalost kot vedno nastrada navadna raja.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      19.11.2015 ob 15:34 Goričanec gost

      ... gospodu predsedniku ni problem, če be kje kaj počilo v naši zeleni domovini, skočiti do podzemnega bunkerja pod CD, kjer so se skrivali med osamosvojitveno vojno kvazi vojščaki, komandanti, generali in tudi marsikateri sedanji min ister ali priskledniki, ki so ob njim določenih praznovanjih ovešeni s kilami medalj, tisti, nekateri tisti, ki smo stali v dežju in blatu pred cevmi JNA pa nismo dobili niti ustne zahvale od države in sedaj je to neodgovorno, sramotno.....vam podpornikom tistih, ki so okradli in spravili mojo domovino in njen narod na kolena - vsakšna rit pride na svoj šerbl, policisti imate mojo podporo........

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      19.11.2015 ob 15:43 gost gost

      vsi bi se morali držati zakonov, predpisov - pa nega problema, policije nebi rabili, ha ka pravite. Te pa ustavna sodnica da izjavo, ka so baje slabi predpisi, pa nihče se jij ne držij..... Te pa policija lopove polovij, sodišče je pa pistij na svobodo, jebi ga bože. Eli pa, da sodnijca (mogoče pijana) ne vej policaji povedati, kak se pijše, gda na velko razgraja z svojo bando po lokalih. In dobi kazen vzgojno, premestitev del. mesta.... .Vidite,zato če je normalna država, ne potrebuješ določenih poklicev, če nam pa pizdarije dela tretja veja oblasti, kak je nebi mi!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      19.11.2015 ob 16:02 absolvent gost

      gostu HJAONAM, pravilno!!! Zarukana vlada se smeji, ker si slovenci sami pomagamo, ministrica nam da dolgove iz 2013 v odpis, nenormalna ženska, davke na probi spremenijo v zakone, pobran denar od uporabe cest pobere železnica, In mi jih gledamo, kako nas samarijo, za te ljudi včasih ne najdeš besed, enostavno za mene osebno po svojih dosežkih so ničle, ne pozabite, da vsai imajo svetovalce, to so pa strici, ki nam krojijo življenje,KAJ ZA VRAGA VE PRAVNIK. če na tv ju vidimo 3 pravnike in TRI PRAVNA MNENJA - MI SMO PA PRAVNA DRŽAVA, KAKO lahko ti učijo otroke o PRAVU, če sami ne vedo pomena besede pravo, torej trije pravniki vsak s svojo razlago - kaj se nauči otrok, sranje od prava!!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      19.11.2015 ob 16:11 Pipi gost

      Kiri ne si mi odgovoro na vprasanje

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      19.11.2015 ob 16:26 Matej gost

      Pa ka bloudite,sploj je to nej poanta pač je človek dal to za primerjavo (smuče)!! Ide se za tou,ka je to delo sploj nej zadosta cenjeno, še menje pa plačano.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      19.11.2015 ob 16:56 gost

      Naj se zvišajo plače. Zmanjšajo davki na plače. Ukinejo pa se naj potni stroški in malice. Tak kak je na zahodu. Ni logično da je plača 700 eu. Potni stroški in malice pa tudi 700eu. Kje je tu smisel?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      19.11.2015 ob 17:52 Miličarge gost

      Gospod Sebastjan Pelcl, nihče vas ne sili da bi še dalje opravljali delo "miličarja" , komot zamenjajte, pustite službo ...ite na zavod za zaposlovanje! Nihče ni nenadomestljiv!

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      19.11.2015 ob 17:53 androga gost

      Nema policija prav v tem primeri ti ki so se prišlepali do državne službe in tisti ki so se zašolali za policiste je država plačala šolnine in tako dalje.Zdaj pa za ne delo hočejo večje plače halo kaj pa v pi..i mate... delate fizičnega ha spite v nočni izmeni med polskimi potmi hočete pa nevem da ste nevem neka ober sila ha ha navadni Leleki ste.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      19.11.2015 ob 17:54 videnje gost

      prepozno, nou časa za napake, ko bo vojna bomo itak kradli prvemu, ki ima zalogo, nostradamus se ubujdo, kak je napijso, tak se islamisti toga držijo, ka mijslite, ka so nepismeni, nej ka bi se tou zgodilo, ka bi na več mestih v več državah počilo naenkrat, kak mu te edni drujgin pomagali, da mu v svojoj državi meli probleme. te se pokaže, kdo koga potrebuje !!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      19.11.2015 ob 19:29 gost

      Prekmurci, ljubitelji islamistov, ki ste se razpisali o njihovi dobroti, pa kako se vam smilijo, lahko si je vzamete na dom.Nemčija nas fukne iz šengna, Hrvati jih nočejo nazaj, se pravi - vlkomen in slowenia, Ali pa dobro jutro - Balkan, to seveda velja za nas. 100 letnica 1. svetovne vojne je na obzorju, meje se zapirajo, narod se brani, - BRAVO ORBAN, CAR OGRAJ, ZAČETNIK POKAZATELJ NAŠIM POLITIČNIM GMOTI, kako se dela, tale vlada uničuje gospodarstvo z ukrepi, uničula je državo, podpira pa tiste, ki so gonilna sila države, SPREVRŽENA IZJAVA MINISTRA ZA JAVNO UPRAVO, V vsaki normalni državi je gonilna sila GOSPODARSTVO. In taki nam vodijo državo, kdo jih bo čuval, če ne POLICIJA, VERJETNO NE ŠOLNIKI IN URADNIKI, PRAVNIKI....!!!!!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      19.11.2015 ob 19:49 eden ka je nej policaj. gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      19.11.2015 ob 20:06 patrulja gost

      zaj, ka so po navadi v parih pri opravljanju nalog, lejko kakšo malo neumnost tudi napravijo, znate kak je noč duuga, pa da fajn mesec svejti, pa nega jako prometa, na kakšj fajnoj jasi -hop-hop, tudi oni sou pod kožof krvavi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      19.11.2015 ob 20:09 Bojan Križaj gost

      Če me bo čuval en, ki joče za SINČEKOVE SMUČKE pa je res boljše da grem iz te države !!!

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      19.11.2015 ob 20:23 poškodovanec gost

      ge pa bi raj, kaj kakša fajna policajka,bijla ob meni, kda bi se mi slabo godijlo

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      19.11.2015 ob 22:07 gost gost

      Na državni račun se šolajo, 50 let stari idejo v penzijo, razen tega da se izživljajo nad ljudmi ne delajo nič. Če pa malo zagusti izsiljujejo. Za srednjo šolo imajo nadpovprečne plače, večina od nji pa tudi nadpovprečen standard! Če jim je delo nevarno naj idejo za peke, tam je toplo in bodo pri kruhu.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.11.2015 ob 16:35 džuro gost

        Ni tega več, ker ni šole za policiste. Če se nekdo prijavi na delovno mesto peka, mora imeti živilsko šolo, če nekdo hoče biti zidar mora imeti gradbeno šolo,policaj je pa lahko kmet, mesar, električar, vsak, ki mu s svojo izobrazbo ni za delo v svoji stroki. Zato pa se obnašajo na cesti represivno in nič kaj vzgojno. kER SE NA TEH HITRIH TEČAJI NAUČIJO SAMO DVA STAVKA. KONTROLA PROMETA IN PIHALI BOSTE.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      19.11.2015 ob 23:56 gost

      Bojan Križaj ti si debil. Idi, čim prej !!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      19.11.2015 ob 23:59 cmerar gost

      Tisti nimaki, ka ste volili cmerara, uživajte. Redno dobro nam ide, gda begunce krmimo z Rio Mare, policaje pa z S Budžet pomijami

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      20.11.2015 ob 12:21 inšpektor gost

      Pri 50 -ij se upokojijo, te su pa vsi privatniki, eli pa švercajo, majo premale pinzije, pa jin ni bog ne prijde do živoga, saj so vmes velike povezave

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      20.11.2015 ob 16:51 LFL gost

      Cmerarjevi hlapci . V EU se pokakajo na takšnega CMERARJA. Vse levičarje farba tak da je groza - - laže sam sebi govdo nesposobno. Zdaj bo pa lahko še nove SLOVENCE ki še zmeraj prihajajo njegovi potenciali VOLILCI. Naj si zgradijo še eno ĐAMIJO v MURGLAH. Tam so doma SLO ISLAMISTI tisti ki jim nikoli ni bila opcija razpad YU.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      20.11.2015 ob 18:26 gost

      Kar ste si zvolili, to mate. Tak v državi, kak v Soboti. Isto sranje, levaki samo nakladajo in obljubljajo

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      22.11.2015 ob 15:30 gost

      Na Mure so zenske delale od teme do teme, za minimalca. Ta banda pa se zaj buni. Ce van kaj ne pase pistiti sluzbo pa gas gor v lederfabrik.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.