https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Odranci zmagali v Križevcih

Križevci, 20.11.2015  

V nedeljo je bila v Križevcih odigrana tekma 13. kroga 3.SNL vzhod. Križevci so gostili ekipo iz Odrancev. Domači so zapustili igrišče sklonjenih glav, saj so gostje v drugem polčasu uspeli spreobrniti rezultat in se tako veselili nove zmage.

 

Približno 250 navijačev se je zbralo v Športnem centru v Križevcih, da bi si ogledalo tekmo domačih z trenutno drugo uvrščeno ekipo iz Odrancev. Favorit so bili gostje, a domači gledalci so vseeno upali v uspeh svoje ekipe. Na koncu prvega polčasa jih je razveselil Boštjan Šlihthuber, ki je zadel v zadnji minuti polčasa za vodstvo domačih. Drugi polčas so bolje izkoristili igralci Odrancev, ki so uspeli zadeti dvakrat ter tako dosegli svojo deseto zmago v letošnji sezoni. 

Lesoplast Križevci : Odranci 1:2 (1:0) 

Strelci: 1:0 Šlihthuber (45.) ; 1:1 Balažic (55.), 1:2 Jerebic (79. - 11m)

LESOPLAST KRIŽEVCI:  Zver, Vegi Kalamar Aleks, Lainšček, Zadravec, Šlihthuber, Kokaš (od 86. Gjergjek), Fujs (od 66. Škerlak), Rocner, Gašpar, Novak N., Vukan.

ODRANCI: Raduha, Jerebic, Zver, Ciglarič (od 71. Horvat), Žnidarič, Virag, Kalamar, Balažic J., Pavel, Balažic I., Gostan (od 71. Žugelj).

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija