https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Otroška ustvarjalnost na adventnih delavnicah v Gornji Radgoni

Gornja Radgona, 24.11.2015 ob 9:00  

Bliža se adventni čas in v znamenju le tega so v Gornji Radgoni v Cvetličarni Mirjana pripravili adventno-božične delavnice.


Ob letošnjem začetku adventnega časa je bilo zelo ustvarjalno, zanimivo in veselo v Cvetličarni Mirjana v Gornji Radgoni, kjer so pripravili zanimive in sicer že 12. tradicionalne adventno-božične delavnice z izdelavo okraskov, spominkov, venčkov in še česa drugega, značilnega za ta čas. Adventne aktivnosti, ki so se odvijale v cvetličarni, na dvorišču in kapniški jami so potekale skozi cele dneve, le delavnice, katerih so se udeležili otroci s svojimi starši in starimi starši,  so bile v popoldanskem času. Manjkalo ni niti najslajših dobrot, ki so jih napekli kar otroci sami in so se  ob njih okrepčali tudi odrasli.  

Na ogled je postavljena razstava različnih adventnih venčkov, prazničnih okraskov in spominkov, ravnotako pa si lahko obiskovalci ogledajo posebne jaslice v kapniški jami. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.