https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Damjan Ošlaj tudi uradno tretja okrepitev Mure 05

Murska Sobota, 21.2.2011  

Dilem, če bo Damjan Ošlaj ostal pri Muri 05 ali ne, ni več. Danes sta s predsednikom Topičem sklenila dogovor do konca sezone. Po Leonu Horvatu in Alešu Luku je Ošlaj tako postal tretja okrepitev Murašev, s katerimi se bodo lažje kosali v boju za vrnitev v prvo ligo.

Nogometaši Mure 05 bodo v spomladanski del sezone vstopili znatno bolj izkušeni, kot so bili v jesenskem delu sezone. Po Leonu Horvatu in Alešu Luku, ki sta otroka Mure in imata prvoligaške izkušnje iz lendavske Nafte, je danes podpisal pogodbo do konca sezone še Damjan Ošlaj, prav tako otrok Mure in nekdanji nogometaš Nafte.

V prvi ligi odigral kar 332 tekem ali 28.382 minut

35-letni branilec bo zagotovo s svojimi izkušnjami lahko pomagal sicer mladi, a telentirani ekipi Mure 05. Ošlaj je prvo tekmo v članskem moštvu črno-belih odigral daljega leta 1995, skupno pa je za Muro odigral 81 tekem in dosegel tri zadetke. Iz Murske Sobote ga je nato pot vodila v Ljubljano k Olimpiji, za katero je v dveh sezonah odigral 63 tekem in se šestkrat vpisal med strelce, še pol sezone pa je igral za Ljubljano (15 tekem). Iz slovenske prestolnice je odšel v prestolnico Štajerske, kjer je v treh in pol sezonah v dresu Maribora igral 71-krat in dosegel dva zadetka. Sledila je v vrnitev v Prekmurje k Nafti, pri kateri je preživel kar štiri leta in v tem času 93 tekem in dosegel šest zadetkov. Pred letošnjo sezono se je še drugič v karieri podal v Olimpijo, pri kateri pa so ga odpisali že septembra lani, zato je odigral skupno samo pet tekem.

Skupaj je Ošlaj v prvi ligi odigral kar 332 tekem oziroma 28.382 minut, dosegel 16 zadetkov ter prejel 74 rumenih in 5 rdečih kartonov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. agrotron
      22.02.2011 ob 16:21 agrotron

      Upajmo da nete z golmanom delala isto kak v Lendavi (odavala tekme)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.