https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Iztok Utroša v ZDA v dvojicah do četrtfinala

4.12.2015  

Iztok Utroša je ta teden nastopil v Orlandu na Floridi na Mednarodnem prvenstvu ZDA (Yonex Usa International 2015) v badmintonu.

 

Pomeril se je v konkurenci posamezno in v dvojicah z ukrajinskim igralcem Artemom Pochtarevim, ki je sicer tudi njegov soigralec v švicarski ligi, kjer nastopata za BC Uzwil. V konkurenci posamezno se je Utroši nastop ponesrečil, v prvem krogu v podaljšku tretjega niza ga je namreč premagal Avstrijec David Obernosterer. Tekmo je izgubil z 14:21, 21:6 in 22:20.

Več uspeha sta imela s Pochtarevim v dvojicah, kjer sta se prebila do četrtfinala. V prvem krogu sta premagala mehiško dvojico Job Castillo/Lino Munoz z 2 : 0, nato pa še nekoliko presenetljivo dvojico iz Indonezije I. Komang Sandy Wijaya/Nandang Arif Saputro z 2 : 1. V četrtfinalu sta naletela na nemško dvojico Michael Fuchs/Johannes Schoettler, ki sta bila  3. nosilca turnirja. Nemca sta tekmo dobila z 2 : 0.

Naslednji teden bo Utroša nastopil še na turnirju v Los Angelesu, nato pa še v Mehiki.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.