https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Glinasti golobi bodo znova poleteli

22.02.2011 ob 11:21  

Glasbena skupina Glinasti Golobi, ki so aktivno delovali od leta 1993 do 2000, so se odločili za ponovno vrnitev na odre, čeprav v malo spremenjeni postavi. V svojem času je skupina veljala za eno boljših na pomurski glasbeni sceni, v rodnem Ljutomeru pa je imela prav poseben status.

Foto: Tanja Zrinski

Zasedbo sestavljajo (od leve proti desni zgoraj): Mihael Zanjkovič, Matjaž Šimonka, Sebastjan Dominko in Simon Zanjkovič (v ospredju).

Golobi, ki so bili mnogim znani kot avtorji domačih uspešnic kot so "Joža", "Kolega", "Wh...o Cares", "Breakfast", predstavljajo začetek svežega glasbenega izdelka.

Za glasbeni prvenec nove nastajajoče zgoščenke so posneli tudi videospot, ki bo luč sveta ugledal na koncertru v petek, 25. februarja v Bar Klubu v Ljutomeru, in se bo pričel ob 21. uri.

Videospot je režiral Robi Hedzet, ki je nazadnje posnel videospot za novi Alyin singel "Tu in zdaj", drugače pa redno sodeluje s slovensko produkcijsko hišo KN Production. Za kamero je poskrbel David Burk, specialne FX efekte pa je prispeval priznan hrvaški grafičar Dražen Zeljković.

Trailer iz novega videospota

Snemanje je potekalo na mariborskem letališču, natančneje v velikem najetem potniškem letalu. Fantje so k sodelovanju povabili tudi  bivšo sanjsko žensko in Playboyevo zajčico Mišo Margan, ki je v videospotu odigrala privat stevardeso.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.