https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Odprtje drsališča in prižig prazničnih lučk v Ljutomeru

05.12.2015 ob 10:00  

Občina Ljutomer in Krajevna skupnost Ljutomer sta tudi letos poskrbeli, da bo možno na Glavnem trgu drsati. V sodelovanju z ljubljanskim podjetjem Lucky Luka so namestili kar 300 kvadratnih metrov veliko drsališče, kjer bo možno drsanje vse do konca januarja.

 

V sklopu številnih prireditev, ki bodo polepšali decembrsko dogajanje v občini Ljutomer sovčeraj prižgali praznične lučke na velikem božičnem drevesu pred Mestno hišo. Ljubitelji drsanja pa so skupaj z ekipo podjetja Lucky Luka prvič preizkusili ledeno ploskev. Luka Klasinc, vodja ekipe Lucky Luka, je skupaj z ostalimi člani pokazal prvine umetnostnega drsanja.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.12.2015 ob 10:19 marko gost

      spet ograja za konje

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.12.2015 ob 11:05 trololo gost

      kakšna je pa te ograja za ljudi ha?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.12.2015 ob 17:52 marko gost

      pogledni si samo drsališče v ms!!!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.12.2015 ob 21:02 Prlek gost

      Več denarja za igre, je manj denarja za ceste, vse pa plačajo občani davkoplačevalci a ne...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.12.2015 ob 22:13 tonček gost

      Si pravi trololo. Marko ti je že povedal za enega v bližini. Tudi v Radgoni čez most ga imaš. In še veliko drugih varnih drsališč. Kar je za Lotmerško težko rečti. Ograja je zelo velik dejavnik pri varnosti drsališča. Tako za drsalce, kot za gledalce. Ne bom ti dalje pojasnjeval, ker verjetno težko razumeš, kaj hočemo nekateri povedati okrog varnosti. Upam, da se komu ne zgodi kaj hujšega. Problem pri nas je, da se o varnosti razmišlja takrat, ko se že nekaj zgodi. V primeru drsališča bi sigurno potem bile tudi odškodninske tožbe. Sramota je, da se varčuje pri varnosti!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.