https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Ob zaključku leta se poveselite v Kavarni Dvorca Rakičan

Rakičan, 09.12.2015 ob 11:00  

V kolikor se želite s svojimi sodelavci, prijatelji ali bližnjimi poveseliti ob zaključku tega leta, so za vas v Kavarni Dvorca Rakičan pripravili nepozabna prednovoletna srečanja.


Prednovoletna srečanja oziroma t.i. »zaključki leta« so vedno nekaj posebnega. To je trenutek, ko skupaj praznujemo uspehe starega leta in nazdravimo novemu.

Mesec december bo v Kavarni Dvorec Rakičan nekaj prav posebnega in čarobnega. Pripravili so praznični ambient primeren za zabavo večjih in manjših družb, bogate menije in živo glasbo. Na voljo je še nekaj prostih mest v soboto 19. 12. 2015. Družabni večer bo popestrila glasbena skupina Tropik

Za rezervacijo termina in vse dodatne informacije lahko organizatorje kontaktirate preko elektronske pošte ali po telefonu: info@ris-dr.si in (02) 535 18  96.

V pokriti jahalnici lahko jahate tudi pozimi

Konjeniški center dvorec Rakičan organizira jahanje tudi v zimskem času, saj razpolaga s pokrito jahalnico oziroma šotorom, kjer lahko jahate v vseh vremenskih razmerah. Več informacij  o tečajih in terminih dobite na info@ris-dr.si ali na (02) 535 18  96.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.