https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zagorela hiša v Predanovcih in gostinski objekt v Peskovcih

21.12.2015 ob 7:59  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, tri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda in miru, dva požara, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru. 

 

V vseh obravnavanih prometnih nesreča je tokrat nastala le materialna škoda.

Na področju kriminalitete so v Sebeborcih obravnavali vlom v poslovni prostor, v Lendavskih goricah pa vlom v počitniško hišo. Na bencinskem servisu v Grabonošu sta bili obravnavani dve tatvini goriva, na avtocesti pri Murski Soboti pa tatvina iz vozila, kjer so neznanci tujcu odtujili denar, nakit in dokumente.

Obravnavana sta bila še dva požara. Nekaj po 12. uri je zagorelo v predprostoru stanovanjske hiše v Predanovcih. Zgorel je inventar v predprostoru. Požar so pogasili gasilci. Materialne škode je za okrog 10 tisoč evrov.

Okrog 17. ure pa je zagorel gostinski objekt v Peskovcih. Požar so pogasili gasilci. Vzrok požara in ostale okoliščine policisti še ugotavljajo.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.   

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.