https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Soboški taborniki širijo idejo Lučke miru

Murska Sobota, 22.12.2015 ob 10:00  

Taborniki iz Rodu veseli veter Murska Sobota že vrsto let sodelujejo pri širjenju ideje Lučke miru, ki že 25 let širi sporočilo miru, strpnosti in sodelovanja med ljudmi.


Tudi letos so se odločili, da jo bomo delili vsem, ki želijo širiti mir in dobro. Obenem so v nedeljo pripravili na Slovenski ulici v Murski Soboti delavnice za izdelavo unikatnih lučk, taborniki različnih starosti pa so pripravili predstavitve sporočila Lučke miru, ki letos sveti s sporočilom: »Se samo zdi ali res gori? Res živim mir, ki sem ga prejel? Se potrudim, ga ljudje okoli mene lahko zaznajo skozi moja dejanja«?


»Ko res živim mir, je to vidno tudi navzven. Ne živim ga sam, ampak v družbi drugih. Preko dejanj ljubezni, ki nas povezujejo. Preko strpnosti, ki jo izražam. Preko pomoči, ki jo nudim. Preko nasmehov, ki jih podarim. Preko dobre volje, ki jo širim.

Naš mir dejansko gori? Ali se samo zdi«?

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.