https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Podmladek Rotary kluba Martjanci dobrodelen v murskosoboški bolnišnici

27.12.2015 ob 7:00  

Z darili želijo otrokom pomagati pri okrevanju.


Na predbožični četrtek so člani Rotary kluba Martjanci Pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Murska Sobota predali darila, ki bodo otrokom krajšali čas med okrevanjem. Nekaj knjig in igrač, ki so jih podarili bolnim otrokom, jim je podaril bivši guverner Rotary-a Anton Gradišek, preostanek pa so kupili z denarjem zbranim na Bogračijadi 2015. Tam so namreč imeli poleti tudi stojnico, kjer so zbirali dobrodelne prispevke.

Podmladek Rotary kluba Martjanci je bil ustanovljen letos in šteje 16 aktivnih članov. 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.12.2015 ob 9:20 Računamo na VAS!!!! gost

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.12.2015 ob 11:54 gost

      Bolnica Franja?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.12.2015 ob 11:18 anja gost

      S tem dejanjem so mladi samo še enkrat več dokazali, da jim ni vseeno kaj se dogaja v naši slovenski družbi. Pokazali so, da je biti človek še vedno nekaj kar sodi na prvo mesto v državi, ki jo večina dojema kot požeruško. Na mladih svet stoji in ti mladi so dokaz, da imamo za to v prihodnosti trdne temelje. Da se le ne bi zrušili!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.