https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kje bomo lahko v Pomurju silvestrovali na prostem

29.12.2015 ob 11:30  

Za vse, ki še ne veste kje boste dočakali novo leto 2016, vam podajamo nekaj predlogov, kjer lahko silvestrujete na prostem.

 

V Moravskih Toplicah organizirajo veliko silvestrovanje na prostem, kjer bo zbrane zabaval ansambel Skok.  Ob polnoči bo nebo prekril velik ognjemet.

V Murski Soboti bo prav tako tradicionalno silvestrovanje na prostem na Trgu zmage (pred banko in pošto). Od 22.00 do 03.00 ure zjutraj bo zrane zabavala skupina  Rock Partyzani. Ob polnoči pa bo sledil ognjemet. V popoldanskih urah bodo letos drugič organizirali silvestrovanje za otroke z Mišo Zečević in animatorji Zeko Teatra.

V Beltincih bo silvestrovanje na prostem potekalo v šotoru na grajskem dvorišču, zbrane pa bo zabavala skupina Veški dečki.

V Lendavi bo silvestrovanje na prostem letos v Božični deželi v mestnem parku, ob polnoči prav tako obljubljajo ognjemet.

Na prostem lahko silvestrujete tudi v Ljutomeru, na Glavnem trgu z ansamblom Mladi Pomurci, ob polnoči bo prav tako nebo prekril ognjemet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.12.2015 ob 19:25 kodila gost

      Ge pa mate v Lendavi Božično deželo ? Moja dežela, Božična dežela !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2015 ob 8:25 gost

      V velkoj Polani de nastaupala skupina damic band!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.