https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Radgonski nastanitveni center zapira vrata

07.01.2016 ob 8:30  

Ministrstvo za notranje zadeve išče novo lokacijo za nastanitveni center večjih zmogljivosti, nastanitveni center v Gornji Radgoni pa se sredi januarja zapira.


Ministrstvo je v teh dnih povabilo k oddaji informativnih ponudb za najem prostorov, v katerih bi uredili nastanitveni center večjih zmogljivosti, in sicer za okoli 2000 do 3000 oseb. Center naj bi omogočil bivanje tudi v zimskih pogojih.

Zainteresirane ustanova lahko povabilo k oddaji informativnih ponudb najdejo na spletni strani ministrstva, ponudbe pa sprejemajo do preklica. Eden od razlogov za iskanje nove lokacije je to, da se v prihodnjih dneh zapira nekaj obstoječih centrov, med drugim tudi v Gornji Radgoni, ki se zapira sredi januarja, in Celje, ki ga bodo zaprli konec februarja, poroča STA.

V prihodnje želi ministrstvo najeti poslovne prostore v velikosti 12- 15.000 kvadratnih metrov s funkcionalnim zamljiščem, velikim med 3- 5.000 kvadratnimi metri. Prostori morajo imeti zagotovljeno ogrevanje, biti morajo opremljeni s komunalnimi in infrastrukturnimi priključki, telefonijo, elektriko, vodo ter fekalno in meteorno kanalizacijo.

Iščejo lokacijo na območju Slovenije, ki pa naj bi bila izven urbanih naselij, če je možno z ograjo ločena od ostalih zemljišč. Potrebujejo tudi povezavo z avtocesto ali železnico.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.01.2016 ob 13:20 vi prekmurčeki gost

      ti prekmurčeki ne znajo ničesar komentirat

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.01.2016 ob 14:02 gost

      Ka je štajerec, begunci so van babe žgali ka ste vi nesposobni, zdaj pa je v Radgoni jok in stok, ka do babe pa na süjon.

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.01.2016 ob 15:24 vi prekmurčeki gost

      kaj si ti pravkar napisal?? lahko prosim še enkrat v slovenščini?

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.01.2016 ob 1:38 Višegrad gost

      Kapo dol višegrajski skupini, Poljska, Češka, Slovaška in Madžarska, ki so rekle vsem migrantom odločen NE!!! So edine države, kjer imajo politiki jajca in kjer politiki ščitijo lasten narod in delajo v korist lastnega naroda, za kar so tudi bili izvoljeni. Tudi na gospodarskem področju rastejo nadpovprečno. Nekoč je Slovenija bila pred njimi. Danes nas že prehitevajo. In prav je tako. Oni vsaj vedo, kdo so in kaj hočejo. Še enkrat. Kapo dol višegrajska skupina!!!! MI bi nujno rabili enega Orbana, ki bi udaril po mizi in stvari postavil na svoje mesto!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2016 ob 15:27 avstrijec gost

        Ce si scete kopati grabo, kar volite SDS. De tak kak v prejsnjih 2 mandataj- nedo napravili nic, krivi do pa seveda levi. Rajsi volite kaksno drugo stranko. Seveda desnicarsko, kak majo vse razvite drzave...

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.